Sommarvärmen är här !!

Upp klockan 8 och sen blev de ut och gå en sväng på morgonen :) måste väl säga att de var ett väldigt bra förslag av min pojke. Det var hela 17,3 grader varmt ut redan vid 8, sommarvärmen är här !
hem hit igen sen och få i sig lite frukost, sen försvan Alexander iväg till jobbet.
du gör mig glad <3

har suttit och tråkat här en sväng nu så ska väl ta tag i det här och gå ut och lägga mig i solen på en gång :D kan inte annat än älska vädret just nu! så himla skönt och underbart.
kanske man kan bli lite ordentligt sommar brun :)

 


Karolinskas student BAL

var inne och kollade balen en sväng, min syster yster var jätte fin :D
man blir så glad av att se de !


och så var det helg igen

idrott och eget arbete på en timme sen fick man ta sig hem igen.
men klagar inte alls, är jätte fint väder och varmt ute och ser ut att bli likadant väder hela helgen. så de är bara att ta sig ut i solen och lägga sig där med en bok en sväng och bara njuta !

när mamma slutar sen så blir det in till örebro och köpa dom sista detaljerna till Balen nästa vecka :) peppar peppar men de kommer nog blir bra!
dessutom stannar vi kvar där inne och kollar Karros StudentBAL :D ska bli kul att få se alla fina människor, och ska ta lite extra kort på syster yster som kommer vara jätte fin :)
annars är planerna för kvällen rätt lugna. pojken slutar vid 9 så får se vad han säger då :)

nu springer jag ut i solen :D 

28 MAJ

Grattis till min Mamma som fyller idag :D




Även grattis till min farmor, oskar och jennifers farmor :) många på samma dag, men varför inte :P


Jag är ju faktiskt tjej,

tror det eller ej men jag är faktiskt tjej och har en stor kärlek för skor! Ovanligt ?, troligen inte det minsta. 
I dag blev de in och införskaffa sig ett nytt par. måste ju ha något riktigt snyggt till i nästa vecka :)

kärleken

bränboll

frilufsdag i skolan, blev 3 timmar bränboll, tyckte laget var rätt duktigt även fast vi inte var jätte taggade på de. men sista matchen tog vi allt och vann, inte dåligt de i alla fall :) haha. skönt att komma hem tidigt ändå !

blev sen stan med sandra och fixa födelsedagspressent och morsdags pressent åt min mamma :) mycket bra.
tog oss hit och myste lite, åt jordgubbar och hon fixade med mitt hår :D så nästa vecka är det hon som är min perso nliga hår-fixare! wiie :D



jordgubbar, grädde och smält choklad !


Puss på en bra dag!

sol, sommarvärme och korta dagar i skolan

vaknade med pojken i morse, Puss !
göra sig i ordning och iväg mot skolan. var att gå på muséum om en "Karin larsson". inte jätte intressant men gick ändå fort. när vi var klara där så hade solen tittat fram och sommarvärmen var på topp :D. andra lektionen och sista vart en tipsprommenad ute i hallsberg, rätt skönt att  traska runt i solen.



blev glass i sommar vädret och jag lyxade till de ordentligt :D Älskar´t !





i går tog jag och tvingade med min mor och vi stack till kvarntorps högen. traskade runt sen blev de att gå upp och ner för högen några gånger. gisses säger jag bara xD. mycket jobbigare än vad man tror... men bra för då kanske jag inte blir jätte fet :)

rastlöst trött

allt jag velat få gjort i dag har då verkligen inte blivit gjort... blir lite sur på mig jsälv ibland faktiskt.
får ta tag i allt i morgon istället. 

         så trött så jag kan inte sitta still, ge mig lite ro i kroppen !!

                  

Tårar

Det finns 3 saker som jag alltid har på mig. 2 av dom sakerna tar jag aldrig av mig dessutom och 1 av dom åker av när jag sover och duschar för jag inte vill förstöra de.
dessa 3 saker är: en fotlänk, ett armband och ett halsband.
Halsbandet vill jag inte förstöra för de betyder en del så de tar jag av mig när jag duschar, sover, badar och så för att de ska vara helt. ändå har jag alltid på mig de annars, till Allt!
Min fotlänk har jag haft på mig i 2½ år nu, köpt i thailand då jag var där och knöt fast den så fort jag kunde. efter de så följer den med mig överallt !
Mitt armband, det fick jag när jag var jätte liten av min farmor och farfar och den har en liten bricka där mitt namn står skrivet. vanligtvis gillar jag inte guld men det är ett armband som jag satte på mig för nu 3-4 år sen och aldrig tagit av mig.

utan dessa saker känner jag mig naken, de blir tomt och känslan av att något är fel och fattas blir jätte stor.
Saken är nu tyvärr den att jag har tappat mitt armband.. jag har troligen fastnat i något eller på nått sätt så har de ramlat av. känns kusligt naket och jag sörjer massor över att de är borta...  :(

"går dagen"

I går blev jag upp dragen ur sängen tidigigt och sedan blev de iväg till stan med min mor. hittade lite små grejer som var behövliga ändå, så rätt nöjd :)
blev sen hem och packa om och iväg och simma med johanna. måste komma igång och träna ordentligt nu ! annars kommer min kropp säkert falla ihop, haha.

kvällen spänderades sedan väldigt lugn och som fylle chaffis :) ändå rätt skönt för var rätt trött och orkade inte mej ut.
Jordgubbar och grädde bjöds de på här hemma en sväng, så himla gott !


Ledighet

vart en riktigt lugn och skön dag.
Mysmorgon med min pojke, underbart :) när jag väl kom hem tog jag mig ut och gick en lång sväng och sprang även sista biten hem. efter 2-3 veckor utan träning så tänker jag faktiskt ta tag i det här igen. vilket verkligen behövs, jag sväller som bara den..

Lugn hemma kväll stod högst upp på listan den här kvällen ! behövligt med tanke på allt som har med skolan att göra nu för tiden.
I morgon ska jag ta tag i hemtentan en sväng hade jag tänkt. måste få klar den till på måndag då den ska in! peppar peppar !

kolla ett avsnitt eller en film till nu sen blir de att krypa ner i sängen, Puss puss hallontuss ! ;*


kristi flygare

blev att kolla fotboll i går kväll och pojkarna vann med 3-1. riktigt duktiga är dom i bland måste jag ju erkänna :) haha

sitter här ute och har nyss varit inne och ätit frukost. alexander kommer nog snart ute igen också. blir väl en rätt slapp dag med att ta igen saker mesta dels, :P
wiie vi är lediga !!

långa dagar av massa plugg

Äntligen klar med Psykologi analysen till i morgon, tack för de ! inte de roligaste jag gjort men får hoppas att de göra att jag håller kvar betyget eller höjer mej :)
Så nu är jag trött som bara den och bara längtar efter sängen, vilket jag redan är på väg ner i!! tur de säger jag för annars kommer jag inte vara en levande människa i morgon !


kollar dessutom runt på internet typ 24/7 nu, är så taggad så de inte är sant. bara 1 år kvar :D
lite osäker är jag väl i och för sig än men får se. känns som de är rätt :)

Natti natti, :*

Kortaste dagen på länge.

psykologi seminarium i morse, gick hyfsat så är nöjd med min insatts i alla fall !
fick ett fall sen inför arbetsmiljön och efter som dom andra lektionerna var inställda var de bara att traska till tåget för att ta sig hem :) inge fel där !
Blir att plugga sönder nu, för till i morgon har jag både psykologi analys och fallbeskrivningar ! dessutom har jag hushållsarbetet och hemtentan kvar till början av nästa vecka som jag måste få gjorde xD usch.

Grattis till min pojk och alla i korpen laget som vann överlägset i går med 6-0 , wiie :) !!

nu blir de att göra sig lite mat, min mage behöver massa Maaaat !

18-05-09

har hittat mina nya favorit chips, bara älskar dom :D
så har både lyckats få tag i mina chips och fått reda på matten i dag. inte fy skam . dessutom fick vi sluta redan vid halv 2 och  har hunnit varit hemma en stund och fått i mig lite mat. Måst däremot tyvärr plugga en del inför morgon dagen men de bästa måste ju vara att de är bara seminariet jag måste plugga på så lär förhoppningsvis inte bli jätte jobbigt :)


slänger in en bild på estrellas nya smak här;
Sourcream & Dill !


Happy face !

Äntligen, klar med matte B nu :D


En grå dag

sovmorgon till 10:10 och jag vaknade vid 8 av en konstigt dröm och kunde inte somna om... de är verkligen vid sånna tillfällen man älskar sig själv.
Men har som sagt sovmorgon i dag, och sen bara 2 lektion. lite surt att den ena lektionen är 3 timmar bara, men kommer troligen få sluta tidigare så tänker faktiskt inte klaga :)
Vad jag däremot tänker "sura" över är att i morgon har jag 2 inlämningsuppgifter och ett seminarium, inte så upphetsande direkt. men de är väl bara att sätta sig och kämpa ikväll!

Dessutom regnar det ut ? iinte alls kul.. och jag har för mycket som snurrar runt i huvudet just nu. skulle bara vilja stänga av. men de funkar väl inte de heller.
Nu blir de att klä på sig och fixa, sen iväg till skolan.

Pusss,

Redan söndag men bara 3 dagar i skolan innan man är ledig igen

gårdagen blev riktigt lugn hemma och jag somnade ypperligt tidigt. inte konstigt, hade väl en del att ta igen så. skönt de :)

har legat ute i solen ett bra tag i dag, mycket skönt med sol :D däremot ser veckan som kommer nu inte så lyckad ut. bara massa regn .. men värmen kommer väl tillbaka efter de får man hoppas på :)
Ska ta tag i en del skolsaker i dag också.. inte direkt så kul tyvärr xD. men är i alla fall 2 eller 3 saker som ska vara klara om lämnas in den här veckan. jippi !
Tur att de bara är 3 skoldagar den här veckan i alla fall :D sen blir man ledig i 4!!

Ute i solen och lägga sig och läsa på lite till nu (: man får gärna ringa (mp)

trött och behöver plugga

sitter här och halv sover efter att ha ätit riktigt mycket och god mat :) inga fel där !

Gårdagen slutade på klaras och jag hade riktigt trevligt. :) tog halv 2 bussen hem, fast jag åkte vidare till sannahed och kröp ner och sov där :D
Så vaknade tidigt av att pojken inte kunde sova längre i morse xD åt och fixade lite, sen stack han iväg ¨på studentkryssning och jag tog mig hemmåt.
Förbi jennifer på vägen där jag peppade henne ens sväng bara! wiie :D

inga stora planer i dag inte. Plugga skulle jag behöva göra men tror sömnen kommer först, så sova lite och sen plugga låter inte fel :)
får se hur kvällen utvecklar sig,

Äntligen FREDAG !

kort dag, sluta redan vid halv 10 :)
så har mer eller mindra hunnit hem och fått i mig lite mat. nu blir de att göra sig lite i ordning och sticka till stan och byta storlek på en kläning. peppar peppar :)

men måste gå snabbt för ska försöka fixa en del sen och dessutom duscha innan jag springer hem till Erika :)

solen lyser dessutom idag och gör en glad !

kosta på sig lite extra lyx i vardagen

Började dagen med samhäll där vi hade typ rollspel med världs diskussion  skulle man väl kunna kalla de xD kommmer tyvärr inte på just nu va de faktiskt heter.. jaja. skulle kunna ha blivit rätt kul faktiskt om alla hade varit rätt egagerade men så var ju tyvärr inte fallet. blev skapligt ändå jag man fick igenom sin åsikt i alla fall, eller ja, GES åsik som som jag representerade. lite komiskt :P

fick sluta tidigare så traska till min mor och satte mej och tog tag i lite skol arbeten. mycket bra gjort tycker jag faktiskt efter som jag lyckats bli klar med i alla fall några uppgifter som jag behövde bli klar med :) wiiie !
Mamma och jag åkte vid halv 5 tiden iväg på spa, inte helt fel faktiskt :) sånt man behöver i bland kan jag ju lugn säga !


Nu blir de lugn kväll och mys med min pojk :*


Natti Natti Pussss..


dreams


it makes everything so easy
I believe in something magic



tisdag den 12/5 - 09

dagen börja segt med nationella prov i matte. gick väl hyffsat så ett godkänt i alla fall känns de som :) skulle bli överlycklig bara jag inte har ig i alla fall :P
efter de blev de nationella i engelska och sen hem gång !

har hunnit med massa plugg hemma i dag, fixat och så. känner mej lite stölt över mej själv :)
Jennifer har kommit hem nu också :D jättte glad blir jag !!!

så fixa lite till sen blir de att dra med kajsa och kolla korpen matchen med små pojkarna. första matchen för säsongen , klart man måste närvara då :)  Efter de blir de hem till jennifer och snacka sönder! behövligt :)

full fart och göra klart lite till plugg innan vi åker :P
Pusssa !

matematik ?

Matten går mej verkligen sjukt mycket på nerverna just nu och jag orkar bara inte med den.. får inte in de jag vill och de stör jag mig något enormt på ...
de jag nästan stör mig på ännu mer är hur skolan tänker ? vi har fått långt ifrån de vi blivit lovade så jag tänker faktiskt skylla lite ifrån mej efter som de kommer gå så åt skogen,.. jag är väldigt duktig på att skjuta upp saker och de kommer jag få ta skit för men just de här har vi försökt och försökt att få ihop men de är faktiskt inte vi som krånglar... USCH !

jaja, tänker i alla fall inte lägga ner mer tid där nu, blir sängen i stället annars vet jag itne vad jag kommer göra snart. mitt huvud kommer väl gå isär eller någe ?

2 nationella i morgon, Peppar peppar !!

Sängen låter som ett bättre alternativ för morgon dagen men de är att förstör för mig själv ännu mer tyvärr..
Jennifer kommer för övrigt hem i morgon :D Love it ! <3 saknad är människan ! och så blir de troligen iväg och kolla pojkarnas första korpen match för i år :)
så räknar man bort allt med skolan i morgon så kommer de bli riktigt bra och kul :D

Natt Pussar

Happy face

dans showerna i går gick bra och jag hade riktigt kul :D
och min pojke visade sig vara en rätt bra fotograf ändå, tur man har ibland ;) Puss !


             
       

hela dagen har tillbringats i hallsberg

Söndagen är slut och helgen är redan över. skulle gärna varit ledig någon dag till men nöjer mej med att jag faktiskt har sovmorgon till 10:10 i morgon :D wiieee...

Har varit i hallsberg och haft Dans shower hela dagen :) riktigt skoj ! men en hel dag med massa folk runt än, musik och srpringandes runt utan ordentlig mat tar på krafterna.. så sängen för mig låter inte helt fel faktiskt.
Uppdatering å¨bilder och mer om gårdagen kommer i morgon istället :)

Natti natti Puss puss

time goes by

jag är hur trött som helst.. så sängen för mig utan tvekan ! jobbigt att sova själv bara...



jag är bäst på att skjuta upp saker..

saknar dig något enormt, kom hem nu !

Robinsson

Johanna kom och hämta mig förut efter att jag varit och solat och så drog vi in till marieberg en sväng :) hittad lite kul saker ialla fall.
Efter de blev de hallsberg och den lilla Dans-uppvisningen, rätt kul faktiskt :) så nu har man visat upp raggan och jag vill faktiskt göra om de :P

Sitter och kollar robinsson nu och äter banan med smält choklad :D massa massa gott är de !!! kärlek!
i kväll ser de ut att bli lugnt hemma bara, försöka plugga lite kanske och kolla igenom vissa saker. sova tidigt låter inte heller fel ? måste ju vara pigg och kry i morgon då de blir heldag i hallsberg med dans. :)

tillbaka till tvn...


Skönt med helg, men har mycket pågång så de kommer inte bli lugnt

Var nog uppe tidigare än tuppen i morse :O Alexander skulle jobba, tog oss upp och åt och sen fick jag skjuts hem innan han började jobba.
tog med mig täcket och kröp ner i min soffa och har halvsovit i den fram till nu, inte helt fel faktiskt.  Men nu måste jag börja ta tag i dagen så jag får lite gjort och fixat. Har mycket att göra innan de blir till hallsberg på dansuppvisning och efter de borde jag plugga lite. vad kvällen bjuder på annars är de ingen som vet :)


I går blev de hem till Alexander. Vi lagade mat, vilket blev jätte gott även fast någon (nämner inga namn) glömde bort potatiskrocketerna första gången xD uuh, dom såg inte bra ut. men fick i oss något ändå :) daniel, Iwar, henke och malin kom sen och så blev de Hocky :)
Sverige förlorade men sällskapet var bra :) så de jämnar väl nästan ut sig :p ? hahha.

Måste bara nämna torsdagen, hade dubbelträning med dans, sen blev de full fart till sannahed och sova hos pojken. de sorgliga är att det har gett mej träningsvärk i låren xD.. riktigt jobbigt och inte alls bra med tanke på dagen i dag och morgon dagen.. men de kommer gå ändå :)


nu ska jag skynda mig iväg och sola så jag kanske syns någe sen, haha :P
Peppar peppar..

att bli pluggis nu skulle inte vara fel

sovmorgon i morse vilket var underbart och väl behövligt :) missade däremot bussen så fick ta mej till stationen och ta tågtet till skolan istället. gick väl lika bra de i och för sig...

har pluggat en hel del i dag, tog tag i engelskan som jag hade till i morgon så slipper jag den. har massa annast jag måste ta tag i också men de kollade jag bara över och gjorde inget djupar av idag. får bli en annan dag. helgen ser ut som en pluggis helg. förutom när vi har showerna. men där emellan lär jag sitta som en tok xD


inte varit så här trött på länge, skönt att få sova ut snart  !! ge mig helg.. God natt Puss.

you<3


skolan har övertaget

har blivit riktigt mycket att ta tag i och få gjort som har med skolan att göra nu.
började lite i dag och i morgon ska jag ta tag i de ordentligt och få så mycket som möjligt gjort ! peppar peppar :)

sängen ropar på mig ! är helt slut efter dagen som varit ... ska bli så otroligt skönt att få sova :) Puss på de !

Det är bara att komma igen

hallsberg och träffa elin var skoj :) fick testa en del och har dessutom skärt mej på benet :( klant !
Är tragiskt nog fortfarande hungrig dessutom..

blir att sova tidigt i kväll för i veckan blir de att ta tag i massa olika skolsaker och då lär jag vara lite pigg i alla fall  !
dessutom har ska jag bli av med mitt beroende så kommer väl vara halv tokig.. usch !

God natt och Puss, hallontuss :)


hormoner ?

ja nått sånt måste de har varit som styrt den här dagen xD
kort efter att jag lyckats tagit mej till skolan var jag redan hungrig ? kanske inte så otippat men brukar ändå inte vara så hungrig. efter att vi senare ätit var jag ändå hngrig så jag och johanna tog oss till Ica och köpte massa att äta. men inte fan är jag mätt än och jag har ändå stoppat i mej en hel del sen jag kom in ... vad är min kropps problem :O ?

kommer bli hur stor som helst om det här fortsätter....

nu ska jag ta tag i de jag har här för snart kommer bella och då bär det av till hallsberg för att träffa elin och vi ska vara hennes test personer i kväll :P haha låter riktigt skoj :)

får se om matbehovet är kvar senare också !


Älska varmt vårväder och ledighet

vädret var så underbart fint och varmt i går så alexander och jag tog med oss picknick och åkte till tripphult :)
åt, solade och sen gick vi ett av spåret och bara hade de allmänt bra :) inga fel alls där.
blev en skön hemma kväll med robinsson och serie mys i sannahed :)
du gör mig glad < 3


idag har jag lyckats träna, fixat en del och sy klart inför dansen. sy är inte riktigt min grej men de blev ändå helt okej skulle jag väl vilja påstå :P
dricka upp teet nu och så blir de sängen och försöka läsa lite mer engelska innan jag somnar :)

Natti Natti,


1 maj

valborg var riktigt trevligt. Hem till jossan där folket grillade och sen blev de buzz och trevligheter :) härligt folk.

idag har de varit lugnt, till dansen och sy runt lunch och fixa en del. klara med de mesta, bara mitt gröna kontiga tyg kvar att göra någe av..
tog mej till sandra i pålsboda en sväng. lånade skor, kolla twilight och snacka sönder lite :)
hämtade mina föräldrar på vägen hem men råkade bli kvar 1 timme i åbytorp, saknar folket lite !!!

nu har jag bäddat ner mej i soffan, blir att glo tv en sväng sen somnar jag nog när som helst.
Natti natti pussat

RSS 2.0