SNÖ !

de snöar ute :D
vilket är jätte mysigt men betyder att de blir ännu kallare och troligen slaskigt ute xD usch....
har i alla fall haft de bra och kom hem från sandra för en stund sen. vart mys, kolla film och snacka :) <3
jag är hungrig och äter just nu ungefär allt jag kommer över för tillfället. jag kommer dö av fetma en vacker dag :/ vad bra allt är alltså ..!



du får mej att må bra men också att känna mej svag..

jobba ?

alexander kom förbi här i går och myste en stund sen blev de att dra till sannahed och sova :)
så idag så skulle han jobba på sitt projekt arbete så jag hjälpte till. ojoj , så duktig jag är. haha xD men kom rätt långt ändå :) kände mej duktig där jag struttade runt och hjälpte till och fixade. wiie.
kläderna var grymt heta i alla fall ;)


(snygg tröjan)



men har känt mej extremt ful hela dagen .. vet inte riktgit vad jag ska göra för att få ordning på mej, mitt hår, min hy, min kropp.. mitt utseende helt enkelt... usch för de...

blir en riktigt skön kväll hemma. ta de lugnt kolla på tv eller film. ska nog gå och göra mej en kopp varm oboy sen när popcornen är slut. mums :)



nu ska jag fundera vidare över livet och vad de egentligen har för mening och slänga mig i sängen. Pusss!

Dagarna går fort

Helgen gick ovanligt snabb och ändå har jag bara tagit de lugnt och inte direkt gjort något. men de är rätt skönt de med ibland måste man ju erkänna :)
I går bar de av till stockholm med Ica och Elin. 3 timmar i buss upp vilket jag sov bort så de gick rätt snabbt. va hade de rätt trevligt i stockholm :) hittade ett bra ställe att äta på och så. men köpte inte så mycket, de vart mest impuls köp.  :)

i dag har vart en väldigt lugn dag än så länge och senare kommer förhoppningsvis alexander förbi, får se när han hör av sig  :) blir bara en lugn mys dag för mig. Puss på det !





lite fint som kom med hem från stockholm ! :)

happy face

jag är ovän med min kropp... som vanligt alltså, men varför klaga. jag lär mej  väl att leva med de om jag ger de lite tid :)

går dagen blev inte riktigt som den var tänkt men vart jätte trevligt och mysigt för fix :D <3
idag har jag tagit de lugnt, duschast och fixat. och sen vart hos annika och busat med hennes katter och varit social :)
bilden får tala för gårdagen (:




party party

till lägger snabbt

ooh jag är så arg på mej själv ! inget bli någonsin som jag tänkt mej... hatar det !!

nu ska jag skynd mej iväg för ska snart träffa annika och kvällen ska och komma bli kanon hoppas jag <3
(D)

bra dag ?

vaknade hyfsat tidigt, så där runt 10 :)
åt frukost och chillade lite framför tvn, aldrig fel liksom.

sen skulle jag ta tag i de här med att börja träna och få fart på mitt liv, men de slutade bara med att jag kände mej äcklad och aggressivationen kom fram när jag än en gång upptäckte hur dålig kondition jag har xD skamlig är jag. inte nog med de..
jag tar sedan fram saker för att börja laga mat och spiller ut de mesta över köksbänken... klockan är liksom bara 14.00 än så länge, känns posetivt !

kommer säkert ramla sen när jag kommer in i duschen och vi ska inte tala om v ad som kan hända av resten av dagen och kvällen xD hoppas bara inte oturen för följer mej till morgondagen också !!!


jaja, nu blir de att återvända till matlagningen och försöka få till någe :)

då var de gjort...

så nu har jag skaffat mej en blogg jag med, så nu är jag väl som alla andra.


från och med nu blir de här jag kommer sitta och skriva om mina dagar och de jag gör. vilket betyder att jag inte kommer sitta och skriva om allt och inget på bdb utan där kommer ed bara finnas bilder och lite text. jaja, då kör vi :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0