Cupcakes !

går dagen bestod av träning, bakning och sen en lugn myskväll :)

Gjorde Cupcakes som sagt, mycket roligt och något jag kommer göra oftare och exprimenter mig fram till ny smaker och stilar :D kanske en ny hobby ;) ?! Gårdagens cupcakes blev i alla fall hallon och björnbärsfyllda, riktigt gott måste jag säga, älskar hallon !

 
 

                                       Resultatet!


With or Without you

något av de jobbigaste jag gjort..,
de finns minnen som aldrig suddas ut!


words can't explain




Helt underbart !

Takida och sonic syndicate på convetum i går :D oslagbar härlig känsla !!
dessutom var jag där med riktigt härliga människor :) stort plus för de.




why ?

känner mig naken trotts att jag är fullt påklädd...

something like that

Helgen har varit rätt bra och gått otroligt fort.
firade Hanna i fredags och sen skulle vi vidare ut men planer ändras snabbt och de blev hem tidigare och myskväll istället :) Lördagen sov man ut ordentligt och vaknade inte förrän vid ett då de blev mat. har inte sovit så länge på mycket länge så känns ju inte helt fel !
dagen förövrigt blev de lugnt och lite fixandes hemma. kvällen blev sen väldigt sen men ska inte klaga på den för blev en bra avslutning :)

Söndagen vart en aning stressig och allmänt rörig xD herre gud säger jag bara för allt som hände på jobbet då på morgonen, jisses :P
avslutade i alla fall kvällen med att hämta jennifer när hon slutade jobba, sen handling och hem till henne för att äta och tv-maraton med våra serier :)
Puss på bra människor i mitt liv !


blev en sovmorgon i morse och sen in till örebro och de var lite nervöst först men gick bra och var rätt kul ;D wiie! ska in i morgon med och hoppas de går lika bra då :)
Eftermiddagen spänderades med en sovstund och sen massa kaffe och plugg.

Nu blir de iväg och träna ordentligt och sen tagga inför i morgon igen !
PUSSS

happy people


Söndag, redan ?

veckan har gått läskigt snabbt även fast de inte hänt så mycket.. måste vara för att de är lov eller för att veckorna helt plötsligt har börjar springa förbi.
har i på lovet varit iväg till ullared, testat på Zumba och träffat många härliga människor :) så ser de som en rätt bra vecka ändå !

blev utgång i fredag och i går maskerad :P riktigt kul att klä ut sig och göra allting mycket roligare faktiskt :9 och vissa var ju riktigt snygga, haha ;D

i dag ska jag ta och prioritera lite tid med jennifer och sen måste jag nog kolla över en del skolarbeten tyvärr.. men bara att se glad ut och traska dit i morgon, har ju ändå en riktigt sovmorgon på tisdag så de ska nog gå :)
blir nog en riktigt lång prommenad sen också, för har bråkat med mobilen i dag och lyckats få in massa musik på den igen :) jippi !

ne nu ska jag röra på mig, :)

RSS 2.0