GLAD !

Idag kommer mitt hjärta hem :D !!!
och har bara idag och imorgon kvar med föreläsningar sen får jag lite lugnt och ledigt i några dagar !!!


SAKNADE POJKE !!

Bra dag!

Vaknade i morse och det kändes verkligen som dagen skulle gå åt helvete,,..
Men lyckades plugg på förmiddagen, en föreläsning i skolan, inhandlade sen den sista julklappen på vägen hem :) har nu bara bytesjulklappen kvar!

Har förutom det slagit in allt hemma, fixat med csn för nästa år, pillat lite extra på markus julklapp och fått ett bekräftande mail på att de jag beställde för en månad sen äntligen är på väg hit !!!

Känner mig rätt nöjd med dagen just nu och snart ska jag krypa ner i sängen, för i morgon blir de en hyfsat tidig morgon och förmiddags plugg igen! Duktiga jag !

Ända felen just nu är att jag slagit i tån som gör ont och att min Markus fortfarande är långt i från mig!

Pusss på en bra dag!

Plugg plugg plugg

Det här veckan är man helt nedgrävd i plugg och allt annat får vänta, för i morgon är det tenta!
Har gjort lite varje dag i alla fall så hoppas det kommer gå hyfsat i morgon :)
För överigt så ligger jag med helt nu, inget som behöver tentas om utan allt är godkänt så känner för att hålla mig i det spåret !


Förutom plugg har jag bara lyckats med en riktigt dum grej: glömt mina allerigtabletter... Vilket jag först tänkte att de inte skulle göra så mycket men nu nära en vecka utan tabletter kliar min näsa och mina ögon så jag vet inte vad!! Vet inte riktigt vad jag reagerar på, men bli så känslig utan mina tabletter så blir de inte bra snart får jag ringa efter nytt recept för det är sjukt jobbigt !
Får skylla mig själv !!!

Nu blir de att åter gå till mina papper innan jag kryper ner i sängen.
/Pusss

Andra advent

Idag är det redan andra advent, bara 3 veckor kvar till jul!

I fredags när sista praktiks dagen var över så slängde jag väskan i bilen och åkte till Linköping för lite kvalitets tid! Fredags kvällen blev en myskväll med Astemo/Hellström och Karlsson/Sööder :) Mycke trevligt! Fick dessutom reda på att jag klarade senaste tentan också så känns riktigt bra ! Nu är de bara den här kursens tentor som gjordes i veckan och som skrivs på fredag som man måste vänta på..

I går blev de en lugn dag med pojken och sen bastubad som förkrök och sen iväg på kravall på kårallen här ner. Hade en super kul kväll! Var väldigt intressant att träffa alla här nere och testa på det riktiga studentlivet!
I dag har vi sovit mycket länge och bara myst! Lagat massa god mat och jag bestämde mig nyss för att inte åka hem ikväll. Så blir att gå upp tidigt i morgon och åka hem då efter som skolan inte börjar förän vid 9 i morgon ! Måste ju ta vara på den lilla tiden jag får med min underbara pojke.
Så just nu sitter jag och skriver lite till seminariet i morgon så man är färdig i alla fall. 
Så snart myser vi ner oss i soffan igen !

/Pusss

RSS 2.0