28 April

Tjoho, när är äntligen den stora tentan skriven ! nu är det bara andra delen kvar och första föreläsningen börjar i morgon. men denna gång borde det gå bättre ?!
Tror i alla fall att det gick hyfsat bra, har jag tur med hur dom rättar så kanske jag till och med klarar den och inte behöver göra om den alls, så skulle ju vara underbart :)
Hur som, så är kvällen helt ledig för en gångs skull!! behöver inte tänka på något och inga skuldkänslor här inte.
Skulle kanske behöva städa ltie här ? men det kan jag ta en snabbis i morgon och göra !

har börjat tagit tag i träningen nu också, ska dra på mig lite och gå en sväng nu till och med. måste rensa i skallen lite, känner mig inte alls på topp men de är väl sånt som händer.
Ska i alla fall ta tillbaka min vikt då jag känner att det har blivit lite för mycket gott och latande på senaste tiden..
(vilket kan vara en bidragande faktor till hur jag känner)

Nu blir de full fart ut, motion !!!

psykbryt ?!!

Nu är vi minst sagt i full gång i skolan, har börjat med segaste kursen och det känns som jag plugga konstant.
däremot verkar allt vara emot mig.. våren har smugit sig på och där även allergi + att jag verkar reagera på något mer ? undra vad det kan vara.
jag är stressad till tusssssen med allt plugg och känner att de vi har nu kommer bli väldigt svårt att kunna allt till tentan, till och med drömmer om det vi gör i skolan.
Tillråga på allt nu så gick min dator och fuckade upp sig för lite mer än 1 timme sen... inte alls bra!
Känns ännu värre då jag tänk sitta och plugga och nu när datorn gett upp så har jag ännu mer panik.

jag är tyvärr jätte dålig på att spara det jag har på andra hårddiskar, jag glömmer bort och är lat... ber till gud och tackar för att jag har lagt över de mesta för den här kursen på ett usb i alla fall, annars hade jag nog lika gärna kunna dränka mig själv. inte bra.

Så fint sagt, klockan är 21,42 och jag sitter i min ensamhet här hemma och håller på att bryta ihop... det här känns inte alls bra..


nu kan folk bara dö !!

RSS 2.0