valborg


snart klar och då blir de iväg, hoppas på en bra kväll och att få träffa massa bra människor :D



sent men äntligen pluggat klart för i kväll

skolan hela dagen, klar med muntliga engelskan nu :) känns kanon !
träningen  nu på kvällen vart inställd, synd !
annars har jag bara pluggat eftersom jag har en
inlämningsuppgift till i morgon som jag inte börjat på innan, men är klar nu !


Bjuder på en bild från helgen :)


ingen bra överskrift

redan ny veckan och dagarna bara går... lektionerna känns värdelösa och vi får mer och mer hemuppgifter på saker jag inte ens riktigt vet vad vi håller på med ? låter inte bra någonstans men vad ska man göra när man är skoltrött.

Söndagen i stockholm blev kanon :)
lite förmycket traska runt för att vänta på bussen hem och på att affärerna skulle öppna annars var de bra.
sminkade och stylade och sen fotografering, riktigt kul att få testa på och vi fick med oss några kort hem dessutom :) Nöjd efter en bra dag med bra sällskap av Syster och Josse :)



Blev Alexander och sova där i går, sover något otroligt mycket bättre med dej brevid mej än när jag är ensam :*

imorse blev de iväg till skolan som vanligt. bad på idrotten, varför ? vet inte. vi fick mer eller mindre fritt hela lektionen och plaska mest bara runt xD haha lite skoj de med.
Annars har de varit en lugn dag men har inte orkat med mycket plugg alls... synd men vissa dagar ska vara helt utan skolsaker !

kolla klart på DH nu, hitta någe mer att äta på sen tar jag mej ner i sängen :) natti natti !


så trött så jag känner mig pigg

helgen har gått snabbt, redan söndag.
i fredags kom alexander hit och de blev långprommenad och grillat :) Mumms !

Går dagen var segare då jag vaknade i sannahed och sen stack pojken till jobbet, skulle kunnat sovit 1-1½ timme till men kunde verkligen inte somna om där ute själv... så tog mej hem och satt och vänta på att få träna.
träning, stan och sen fixning för att dra till pålsboda en sväng :) kul att träffa folk man inte sätt på länge måst jag väl säga :) var dessutom fylle chaffis, sånt som händer.

Kom hem lite sent för alla inte är så snabba när dom har druckigt, har sovit för lite i natt helt enkelt men känner inte av de riktigt än.

nu blir de fix och ihopslängning av kläder och sen drar i väg och hämta sis och josse för i dag blir de stockholm :)!!



mardrömmar suger...
I don't wanna be that girl

inte allt för farlig dag

börja dagen med prov, tror de gick skapligt i alla fall? kändes inte helt klappruttet i alla fall xD
sen blev de att hämta hem min far :) liten och ynklig och tom på mat var han. haha :)
Tillbaka till skolan och där blev de att sitta i solen en bra stund sen ta närvaron på svenska och hemfärd ! :)

Dansen förut och vi gjorde klart de sista på raggan! kan bli en kul uppvisning.
Tompa kom hit ungefär samtidigt som jag kom hem, funderar på att göra som karl och fly hemifrån varje gång jag inte orkar med dom xD haha. varför itne liksom ?

sängen skriker nu mitt namn så blir att krypa ner där, natti natti lovers !

allt kan vända på bara några sekunder

Var i skolan på samhällen i dag i alla fall sen följde jag resten till psykologin innan jag tog bilen, hämtade upp min mor och far och sen vidare mot karlskoga. Där dumpade vi min far på sjukhuset och var kvar en stund :)
aJg och min mor tog oss sen vidare in till stan där de blev lunch och att traska omkring på stan :) ialla fall i närheten liksom.


Vid 3 ringer han och säger att allt skjutits upp nån timme och de blir inte som planerat han vet inte när de sker och tycker vi ska åka hem. Han eller dom ringer om de är något. Åker till örebro och springer på stan en sväng, sen hem och sova en halv timme innan de blev iväg på träning. Skönt att röra på sig :D Men dagen har varit lång och seg så känns rätt mycket i kroppen...

Sitter och pluggar inför morgon dagen, provet blir gjort sen får vi se hur  länge jag stannar i skolan.
Ringde och chekade läget förut och de har tydligen gått bra i alla fall, tog längre tid och var värre än dom trodde men inga större saker.
Han blir kvar över natten och i morgon är jag berädd på att hämta honom när de väl behövs. mamma viste inte hur och om hur kunde ta sig från jobbet men hur de än blir så åker jag och hämtar honom, kan hon så hänger hon med :) Vad gör man inte liksom ?




Kollar igenom min "alkoholism" en gång till nu sen blir de sängen. Kommer vara så otroligt trött så jag vet inte vad xD siiiick !


Pusspuss hallontuss :)


210409

klarade inte av skolan hela dagen i dag så stack hem med 12 bussen...
sånna här perioder är lite för jobbiga och dessutom har vi börjat få för mycket att göra.

pluggade igenom inför torsdagen och lite för fredagen i alla fall. tur att man fått nått gjort. tog sen och följde med mamma till marieberg där jag fick med mej små saker hem, både en kjol och ett linne. måste dessutom ta och fixa och köpa allt inför uppvisningen den 10. mycket att hålla reda på ibland :P 
jag hatar mej själv för att jag inte kan låta bli ibland !


jaja, sängen snart och i morgon blir de att sluta vid 9 för sen blir de till karlskoga för att vara socialiskt stöd och köra fram och tillbaka pga av operationen. men de går nog bra :)




Sometimes life sucks!

och så var de en ny vecka igen

Blev att ta sig till Sannahed i går efter träningen, spenderade natten där dessutom. massa mys är pojken :) Puss !

Idag har de för övrigt varit segt, för skyld och med all denna pollen i luften så blir man bara trött och hängig.. bläää..
tog mej direkt hem till jennifer efter skolan i alla fall :)
snackade massa ohc hjälpte hene lite med att packa. hon åker till italien i natt/i morgon och blir borta i 3 veckor :O buuuhuuh.. men hoppas på att hon kommer få kanon kul :D !!

träning förut och snart är de dax för våruppvisningen. Wiie, biljetter köpte jag i dag också  så de är redan klart. ser fram emot de massssssor !

nu ska jag ta tag i mitt liv och traska rakt ner i sängen :)
natti natti

allt ska inte alltid vara lätt och enkelt

Gårdagen blev riktigt skoj med bra folk :D hade riktigt kul faktiskt !
lyckades däremot med att fixa en stor reva på benet, vet inte hur men blod var de lite överallt ? så kan de också gå ibland :P
kom hem i alla fall så blev att trilla rakt ner i sängen !


vaknade rätt tidigt i morse, lite seg men har fått en del gjort ändå :) satte mej sen ut i solen innan jag stack till jennifer där vi bara har myst, tagit de lugnt och ätit massa. Underbar är du och värd de bäst <3



nu sitter jag här och kollar på tv men de börjar allt luta mot sängen för har en del att sova ikap trotts allt känner jag.
sägen ser ju trotts allt väldigt lockande ut ;D

har egentligen inte tid men slänger in ett inlägg..

går dagen var städning, träning och lite plugg. sen kom min alexander och sov här :) Puss på de !

nu är jag i full fart på väg att sminka mej för de blir utgång i kväll :D kommer bli kalas kul hoppas jag ! bästa flickorna i alla fall :D haha, lovers <3



halva veckan har redan gått

klockan börjar redan bli för mycke, men de är snart helg och de ska bli jätte skönt !
kom ut ur duschen för en stund sen och sitter nu här med mitt varma hunungsvatten med citron i för att slippa bli massa förskyld ! men de ska nog gå vägen :) vitlök heter den andra metoden annars !

morgon dagen kommer kännas lång, måste dessutom vara kvar i hallsberg till efter träningen så blir nog bil i morgon. ska försöka få i mej de sista ur koppen nu utan att bränna mej, uuh. sen blir de att ladda för att hålla sig vaken hela torsdagen och sen få en bra kväll :) !

nighttiii

bara en massa bra betyg idag

Dagen har varit lång och seg katt men efter luch gick de ändå skapligt snabbt. :)
har fått reda på i alla fall 2 riktigt bra betyg från ett stort prov och en redovisning, mycket nöjd :D

dagen nu blir lugn till skillnad från gårdagen då jag plugga sönder och drack massa te för att få rösten tillbaka.
blir möjligt att kolla en engelsk film för att kunna skriva om den på engelska. inte så jobbigt kanske :P

Dessutom så står de chokladpudding i kylen och väntar på mig :D Happy face ! och vispgrädde vore också gott ?
tjockis.. ja vist ! :)

sommar värme kom tillbaka !


 




sista dagen på lovet,

lovet har gått något fruktansvärt fort måste jag erkänna, men de har också varit jätte bra och skönt med en paus från skolan. stort PLUS för de här lovet !

I dag har jag då inte fått så mycket gjort som jag ville och hade tänkt pga av att jag var uppe tidigt i morse och skjutsade folk. men varför klaga ?
har ändå lyckats sola, läst lite inför onsdagsprovet och tränat :)  finns andra saker jag skulle behöva ta tag i också men har inte orkat än så de får jag väl fixa i veckan.

nu blir de i alla fall sängen så jag orkar upp i morgon, borde ju trotts allt vara utsövd även fast man inte är de direkt xD
Natti natti !




I´m happy
when you´re here with me

Helgen

lördagen blev de ut och röra på sig, fest för full muggar. mycket trevligt folk och så klart efterlängtade syster och Annika fick man träffa :) massa bra ! Jag höll med däremot nykter och körde kvällen till ära, funkade bra de med :)

efter att ha skjutsat dom sista till hallsberg så blev de till sannahed och sov med min lover.

Lördags morgonen vart lugnt, frukost och "2 ½ men"  :)
sen hem och så satte jag mig ute och sola i värdens härligaste vårväder !!!
kvällen spenderades med jennifer, inga fel ;P

vid halv 5 var de telefonen som fick liv och de vara bara att åka och hämta fyllefolk, ibland känner jag mej för snäll..men varför inte :P

haft en väldigt bra helg faktiskt :)!

sommarvärme !

jag älskar solen och värmen !
och just nu springer jag runt lite inne och vänta på maten efter att ha suttit ut en massa i solen och kommer göra de efter maten också. inge fel alls :) jag bara njuter !

går dagen var riktigt bra :) först främmande av tibrosarna och lundellarna. vi tog oss en tripp till askersund och träffa johanna och fira elin :) fick också med oss en patrik på vägen hem som sara vill ha med sig :) varför inte liksom ?
     
snygga klubben ;)               glada johanna :)       och en elin med paket :)


blev sen hem, byta om och vidare för utgång. klaras stod på listan och de blev full fart. trevlig kväll och jag är mycket nöjd över kaninöronen jag lyckades få med mej hem :D happy face !


slänger in att torsdagen var bra också, sannahed nästan hela dagen, massa mys, fjoll och god mat räddar alla dagar :) <3


nu är de snart påsklunch som gäller så ska ut i solen en sväng till innan de :)
Puss

Fattig blir man rätt lätt nu för tiden

går dagen vart kanon kul faktiskt :) maswsa bra folk som var med ut och som man träffa där, wiie :D <3


I morse ringde Sandra och väkte mig, bara att göra sig i ordning och dra in till marieberd med henne. helt kär blev jag och kom hem med ett par skor :O så nu är jag långt i från rik men dom var så fina så jag kunde inte låta bli...
när vi kom hem hit igen så fixade jag mat och sen somnade jag xD så kul är jag?!

skjutsade sen hem sandra och jag och hanna stack på träning :)
nu sitter jag här med blött hår och funderar på varför jag inte redan sover ? är ass trött men de funka bara inte.. men de tänker jag allt ta tag i nu, för annars kommer jag inte vara någe rolig i morgon  !


Pusssa !

Tisdag och sommar väder :)

i dag har jag hunnit med mycket, tvättat bilen, hämtat körkortet, lagat mat, träffat ida en sväng ohc varit ohc handlat :) inte helt fel att få mycket fixat.
men nu är de snabba puckar som gäller, jennifer ringde nyss så har precis svidat om och snart blir de iväg till henne för de är krogen som gäller i kväll ;D

och varför inte, jag är ju ledgi :D

hörs i morgon lovers !


6 mars

har fått mycket gjort och haft trevligt sällskap av jennifer mer eller mindre hela dagen :) inge fel på de !
städat bilen invändigt, skapligt noga ändå.. tvättat och sen hunnit tränat också :) känns bra att få saker gjorda.

hoppas resten av veckan fortsätter vara lika fin :D !




You spin my head right round, right round <3


vädret är underbart och jag är ledig

har snart varit vaken i en timme, fått i mej lite frukost och ska väl snart ta på mig och börja få saker gjorda :)
vädret är underbart, blå himmel och strålande solsken. Det är redan 16 grader varmt i solen så vad ska man annars göra än att njuta ?

så nu ska jag sätta full fart och se hur mycket jag lyckas med innan de blir träning i kväll :)

<3



Påsklovet har börjat !

fest i fredags som ja, med vissa undantag var riktigt skoj :) tackar bertil för mitt fina knä jag har nu efteråt xD
Tog oss till sannahed på kvällen där vi slocknade i sängen väldigt snabbt.

min lördag har varit full av saker, ojoj. var taxi åt mina föräldrar. vid 7 tiden var de middag i sannahed och sen blev de hit för att kolla på Robinsson. faktikst rätt roande att kolla på :) myskväll med pojken fast var tvunga att åka in och hämta mina små fulla föräldrar senare på kvällen. min pappa gör inga bra affärer med lite alkohol i kroppen :P synd !

I går blev jag och alex hämtade av johanna och vi åkte och simma. skön start på morgonen :D hem byta om och sen iväg och hämta hanna för att dra på dansen, Loooove it ! så himla kul är den och uppvisningen bara längtar jag till !
på kvällen blev Bio med Johanna, vi såg män som hatar kvinnor och den var kanon bra !
skjutsade hem henne och sen gjorde vi fruktsallad och hade de trevligt :)

RIKTIGT BRA HELG, stort hjärta !

Glada dagar :D

så bra och fina dagar dom här sista dagarna här, så himla skönt med lite vår. äntligen !

i onsdags blev de iväg med mamma på utflykt,  degerfors och sen via karlskoga hem. lite skoj :) hittade massa fint men usch vad dyrt allt ska vara ! 

och i går slog jag på stor och lyckades ta körkortet, HELLLELUJA säger jag bara ! så himla underbar känsla och vad fri man blev helt plötsligt. så tog min pärla och så blev de ut och åka en del. min lilla bror bjöd mej på klass och jennifer bjöd mej på kycklingrulle ;D haha. sån lyx man har ibland. dessutom var min pojk gullig :D

i dag vart de riktigt kort dag och sen in till farmor för att hämta henne och gå på stan en sväng. nu är vi hemma här och fika och ska snart iväg till degerfors :P
hoppas på att komma hem skapligt tidigt om inte någon, typ min mor segar sönder som hon brukar xD för i kväll blir de fest och fira små pojkar som fyller 19, grattis där.
men blir nog riktigt kul :D happy !


påsklov nu dessutom, skönt med lite ledigt mitt i, vilket gör mej ännu gladare om nu vädre håller i sig :)




lovers <3

allt går inte jämt som man har tänkt sig

1 lektion sen tog jag mig hem och åt, planerna vart ändrade.. mycket kan hände ibland. men mamma och jag tog oss en tur till degerfors i alla fall och kollade runt. jössees säger jag bara! så mycket fint och kul man kan hitta, dyrt som skrutt men de får la gå xD

beslutsångest till max har jag så har till på fredag på mig att välja hur och vad de blir !!!


för övrigt underbar dag med riktigt vår väder, massa plus för de. dessutom han jag med att träna också, även fast man inte var på topp så är de ju bättre än inget.

nu blir de sängen och peppar peppar :D  :*

RSS 2.0