Skärpning !

Nu är de dax att ta tag i mitt liv !!!!
Skolan är slut, arbetslivet har börjat och snart är man väl arbetslös i jakten på mer arbete eller väntan på att börja plugga igen. Vad är då kvar ? jo jag själv.

Nu ska de tas tag i träningen igen, måste komma i form.
beach-kroppen ska plockas fram så man vågar visa sig bland folk igen, heja heja !
Slut på godis och små ätande, nu blir de nyttigheter och mycket motion :) MUMS !

Happy days

Livet rullar på...
Helgen har varit ritkigt skön. Blev att äta på Grekiska kol grills baren och sen gå på Eclips med min kärlek i fredags och i går sov vi ut ordenligt innan han tog sig in till stan och jag tog lite kvalitets tid med mina föräldrar som nu är hemma igen.
Vaknade där emot upp i dag för att höra hur de spöregnar.. inte lika härligt, men de blir en lugn dag.
Om jag inte försöker mig på att trotsa vädret och ta en promenad ?  Tänker från om med i morgon bli nyttig för annars kommer de snart vara jag som har en kula på magen...  usch !

Har dessutom bara 3 veckor kvar på schema nu sen blir man väl arbetslös, ska försöka jobba extra så mycket de går helt enkelt :)
Sen är de bara 9 veckor kvar till Lombok :D längtar som en tok !!!



Puss på min underbara kärlek!

-

Borde väl egentligen sova just nu.. men tänker alldeles för mycket.
Redan när jag gick upp i dag så kände jag mig helt off, men efter att ha duschat och tagit det lugnt här hemma så tog jag mig i väg till marieberg och sen iväg och handla. Väl hemma igen med min kebabtallrik framför mig så kändes det rätt skönt.
Men mycket kan förändras väldigt snabbt. Kännslan att bara vilja krypa ner i soffan kom tillbaka och jag har inte velat göra mycket mer sen dess. tänker bara för mycket på allt och ingenting.

Just i detta ögonblick känns det mesta rätt obetydligt..


Det de en gång tog 3 månader för, har nu tagit 8 månader. Det måste väl ändå betyda något..
Men frågan är om det är bra eller om jag klarar mer?
hur som helst som hoppas jag att de inte håller i sig eller återkommer!


I want so badly to prove and to confirm that it really works.

16 Juli - 2010

Vill bara krypa ner i soffan och ligga kvar här hela dagen utan att röra på mig...

Började dessutom med att jag vaknade och såg en spindel i morse, har fortfarande ont i magen av de. Paniken ligger nära och jag är livrädd för att de ska finnas någon mer här inne... INTE OKEJ!



Där emot Fyller min Jennifer Reinholds år idag :D så blir iväg och träffa henne en sväng senare och gratta henne, hoppas på att hon får en kanon dag och att Patrik skämmer bort henne lite extra i dag :)


Plugg eller inte plugga

Nu i veckan har dom flesta fått reda på om dom blivit antagna till det dom sökt till universitetet, själv vågar jag faktiskt inte riktigt titta...
Börja få lite smått panik och ångest över hur de ska bli med vidare studier eller inte. Både vill och inte, kan inte bestämma mig och kommer troligen få ångest hur jag än gör. tycker inte om stora beslut.


Värmen håller i alla fall i sig och de är rätt skönt, förrutom om nätterna eftersom temeraturen inte går ner under 20 grader, och de är lite svårt att sova när det är för varmt..
I dag är det där emot lite molningt, så ska snart passa på att åka iväg och handla och kollar över om jag ska tvätta något.  Sen blir de iväg och jobba och hoppas på att den här kvällen går lika bra som gårdagen :)



I'd give up forever


RSS 2.0