Praktiska prov

Idag gjordes det första praktiska provet på KTC.. Jag gillar inte riktigt att stå inför folk och prata så var sjukt nervös och nu efter är jag sjukt nervös för om jag verkligen blir godkänd... Känns som jag missade massor men vi får väl se.

Dags för en praktik dagi morgon igen! samt försöka skriva ihop och klart uppgiften till seminariet nästa vecka. Universitetet har verkligen tryck in mycket under våran praktik den här gången. Känns segt!

Nu skriker i alla fall sängen efter mig, ska försöka ta en tidig morgon trotts att jag börjar 13.30 i morgon.
/Natt puss !



P.s Jag tycker om min Markus !

Lördag 26 november

Heej

I morse tog jag mig upp i skaplig tid och har faktiskt fått en del vettigt gjort idag! dessutom varit iväg till skolan och träffat gulle brudarna och pluggat lite. Har mycket som snurrar i huvudet angående skolan just nu. SEGT !

Har nyligen lagat lite tacos som vart super gott och tagit en 20 minuters sovstund.
Nu byter jag om och åker till akuten för en jobbnatt :)

Puss på att få sova länge i morgon !

Emma-dag

Nu var det ett tag sen jag skrev här... hade faktiskt tänkt vara duktig och uppdatera ofta nu men har varit väldigt mycket i skolan på senaste tiden.
Så samman fattar lite snabbt vad som hänt:
Har gjort en tenta, pluggat massor, varit till Ullared, och på börjat min VFU, eller rättare sagt gjort klart min första VFU vecka. Samt fått reda på att jag klarade psykologi tenta del 1 på första försöket!

Var också ner till linköping i helgen, blev 60års fest (20x3) och att vara med på en overall invigning. Mycket bra helg! Firade också 2 underbara år med min Markus så vi åt gott och försökte oss på ett "sagan om ringen maraton". :)


Idag har jag inte fått mycket gjort, har läst igenom lite av vad jag behöver få gjort med skoluppgifter, damsugit, lagat mat i omgångar och förutom det spänderat tid i sängen för att sova ikapp massa då jag varit väldigt trött. En väldigt skön dag med andra ord !

Nu ska jag mysa ner mej i sängen igen och förtsätta på mina serier för i morgon ska jag ta tag i pluggande mer ordentligt och jobba ! Dessutom bli duktigare i uppdateringen så jag kan komma ihåg vad jag har haft för mig :)
/Puss





Första helgen i november

Första helgen i november är precis förbi och den har varit bra :)
I fredags kom min pojke hem till kumla och efter att inte ha träffat honom på 4 veckor så kändes de mer än underbart ! Som jag har saknat honom.

Blev familje mys med fam. Fagrell hela kvällen och sen hem hit och sova.
Lördagen blev mys morgon, Kalas för söta Malin som fyllde redan på fredagen och sen blev det utgång med härligaste tjejerna -maskerad :) Däremot blev de en hyfsat tidig kväll för min del då jag mötte upp Markus vid 12 och så blev de hem för att sova.
Idag har vi myst hela morgonen, ätit god mat, klippt av honom allt hår och sen blev de ett hejdå på perrongen i kumla...

Ska nu redan i kväll ta tag i plugget som kommer att dominera veckan som kommer.



En bild från helgen, 


/PUSS



trötter

Igår efter skolan så blev de direkt till akuten för ett jobbpass :) både kul och skönt att få bryta av skolan med lite jobb. Var däremot sjukt trött när jag kom hem sen vid halv 11.

I dag började jag dagen i Hallsberg då Erika fixade till mina naglar! Så nu ska jag vara lite extra fin i helgen då min underbara pojke kommer hem och det blir party med brudarna. Kajsa ska dessutom hjälpa mig med mitt hår i morgon. skönt att blir lite fräsch igen!

Var dessutom på KTC i dag och fick reda på att "våra kön är som plåster, efter som vi använder dem så mycket".. inte alla dagar alla meningar kan låta bra och bli rätt!

Ne nu ska jag mysa ner mig för resten av kvällen trött som jag är!
/Puss


RSS 2.0