herre gud säger jag bara...


ja då var man inne på sin tredje dag på praktiken och jag vet inte vad jag ska säga... en av brukarna våra hade en dålig dag och har sprungit runt och skrikigt och vid ett tillfälle fick han/hon nått ryck och stod och vrålade ochs tor tjöt :/ liv rädd är jag. dessutom använder brukaren våld när han/hon blir sån.. inte riktigt min grej kanske xD

blev hem direkt när jag slutade och slänga ihop lite mat och sen vidare iväg på träning.
nu är jag hemma efter träningen och väntar på maten min som står i ungnen :D mycket gott kommer de bli, mäster kok som jag är !
har fått en del gjort i alla fall undertiden redan, har städat klart de mesta sen går dagen så de ser hyfsat ut och diskat. rätt nöjd med resultatet och nu efter jag ätit så blir de duschen :)

nu piper de så ska ta ut maten :)

Pusskram !

i full gång med praktiken, vilket betyder mindre fritid

bara att dra sig upp i morse, så grymt segt...
dessutom så har jag väl kommit fram till att varje dag kommer vara mer eller mindre likadan i dom resterande 4½ veckorna jag har kvar och de kommer behövas mycket tålamod att orka med att göra typ ingenting och lyssna på folk som skriker hela dagarna för mer kan man tyvärr inte göra.. suck xD

men men, kom hem till efter 3 och då dog jag direkt en sväng. vaknade senare och orkade faktiskt inte med datorn så fick mej lite extra energi och kände för stor städning :) bara de att storstädningen inte blev helt genom förd xD för nu sitter jag här och tittar på mina halv organierade högar och staplar av grejer.  vart dom ska och så vidare. inte så jätte bra av mig kanske :P men fått mycket snyggare och mer ordning på dom hållen där jag redan är klar :D

har dessutom tänk en hel del både i natt och idag, och har kommit fram till att jag kommer ihåg mina ny års löften och jag har faktiskt hållt dom än så länge :D
1: Ta tag i träningen ordentligt, och försöka nå min "dröm" vikt och försöka bli bättre i de jag gör och träna hårdare.
2: Ta tag i mitt liv och inte alltid sätt mig själv sist utan tänka på att jag inte ska ta allt så hårt eller bry mej så extremt mycket om allt utan se till att må bra, umgås med bra folk och försöka att inte vara så dålig på att höra av mig :)



men nu väntar sängen för ska upp tidigt i morgon med,
natti natti Pusskram (:

24 februari 2009



Dagen började som sagt med att bli firad av familjen :) mycket trevbligt minsan :D
sen blev de att skynda iväg till praktiken som jag började kl 7, extremt seg ocht idig tid xD fy fan säger jag bara.. praktiekn i säg verkar väl skaplig men känns som mina 5 veckor kommer bli väldigt långtråkiga tyvärr.

blev efter de in ohc fixa paket och lite annat ochs en hem duscha och så vidare :) sandra kom och vi myster lite med glass och min nya pärla :D
familjen lundell tittade förbi och åt en del och var trevliga. sandra stack och en liten stund senare ramlade en mysig jennifer in ! lite efter henne kom sen familjen alenbrand in och sjöng hade hade massa skoj för sig :D hahah.  folk är riktigt underbara faktiskt !

sen tog jag mej ut på en långprommenad med mycket prat och en hel del skratt :) något jag saknat väldigt mycket.
jag har fått tillbaka något i mitt liv som en tid varit borta! tack :)


allt jag fått har varit mycket fina, bra och härliga saker :D mycket nöjd och glad. inte bara utav sakerna utan själva tanken bakom och personerna jag fått dom av har bettyt mycket !! <3

nu börjar klockan springa i väg och sängen låter inte helt fel för upp vid halv 6 i morgon också och iväg och praktiksera det  är vad som gäller för min del i alla fall.. typ dom närmaste 5 veckorna typ xD


Tack till er som hjälpt till och gjort min 18 års dag underbar och minnesvärd :)  Pussssa




lördag kl 23:50, inbokat och klart. 
jag kommer och jag förväntar mej något med mycket socker :D



Min dag !


idag är de min dag och nu är jag äntligen 18 :) inge fel med de liksom !

min familj kom in hit i morse och var snälla och gullia och jag fick lite saker, så nu när jag har lugnat mej och grinat fördigt så känns de väldigt bra faktiskt :) bättre morgon är nog rätt svårt att få faktiskt.

men nu blir de tempo för måste göra mej i ordning och traska iväg till praktiken som börjar kl 7. varför inte liksom :)

Pusssssssssssssss !



ibland spelar saker och ting ingen roll



det finns dom som får en att förstå hur bra allt skulle kunna vara,
 vad man behöver och vad man förtjänar.

men man får bara en lite del, känna av och veta hur de är sen är de borta.
det är som en dröm som känns avlägsen och svår att få.










 

de är tur att jag har sånna underbara personer i mitt liv ändå,
ni är inte många men ni är värda guld <3


tillbaka till skolan igen en snabb sväng

skolan idag och jag fick en stor marängtårta av johanna och elin :D sånna underbara flickor ni är <3
dagen annars har varit bra faktikst, glad fjollig har jag varit samtidigt som jag är stressad och inte riktigt orkar xD.

nu har jag pluggat sönder dom senaste timmarna så blir sängen och upp tidigt i morgon för då börjar man praktik perioden på 5 veckort och börjar vid 7 på morgonen. bara att ta tag i de.
Dessutom så är de min dag i morgon så vem vet vad som händer :O




den super goda tårtan som dom har gjort åt mej :) mummma !



Hela sportlovet spänderades ner i alperna

Veckan som har varit har gått så otroligt snabbt men ändå rätt segt.
blir en kort sammanfattning om resan :)

Fredag:
börjar med att fredag den 13 vid halv 9 bli hämtade av bussen ute vid okq8. vidare till hallsberg och hämta upp folk, sen till åsbro och Askersund. nära på helt full buss blev de och sen i väg mot italien alperna och val di sole . trotts att de var fredagen den 13 så hände inga större olyckor än enorma köer och trafikstockningar.
Lördag:
efter den segaste natten på mycket länge, dålig sömn och ont överallt så ligger vi efter något enormt i tids schemat eftersom köerna varit enorma pga snö kaos runt berlin. inte bra !
men efter mycket om och men och 4-5 timmar försenade så kom vi fram till hotelet. mysigt och fint litet hotel i Mezzana 
Söndag:
Buss iväg mot backen i Marilleva för att fixa liftkorten vilket de blev massa strul med och gruppbetalningen som vår lille "reseledare" hade kommit på sög något enormt och vi fick vänta 1-1½ timme på allt... men sen var de full fart och runt :D
Måndag:
strålande solsken ! tog oss över till madonna di campglio där vi hitta ännu fler härliga backar och god gulach soppa. när vi senare kom tillbaka till hotelet så blev de att inviga våra båda bastuar. vi hade en liten spa avdelning med båda ångbastu och vanlig hederlig bastu. inge fel på de inte!
Tisdag:
lite mer blåsigt och några moln men vi tog oss bort mot Tonale glaciären vilket var mycket fint men vädret gjorde utflykten en aning sämre... dessutom gick både jag och tompa på alvedon för att fungera efter som vi båda åkt på en riktig förskylning.. usch ! men blev bastu som vanligt på eftermiddagen och sen vidare till middagen.
Onsdag:
även denna dagen hade vi blå himmel och strålande solsken ! Ulf och liselotte tog sällskap med oss ut i backarna denna dag och vi tog oss vidare runt till bortersta delen av madonna di campiglio inte fel de heller och så var vi och testade den berömda stenmarks backen ! sen blev de som vanligt hem, bastu, middag och sen sängen.
Torsdag:
fortfarande underbart fint väder !
testade mej på snowboard vilket jag inte hade åkt på ca 2 år och herre gud säger jag bara..
bastun var underbar när vi kom hem och middagen smakade extra gott ! sen blev de trans formers med johan, markus och ida :)
Fredag:
strålande solsken och den varmaste dagen av dom alla. Sista dagen på skidor och då blev de en snabb tur genom hela systemet med både marilleva, madonna och folgarida. hittade en rasturang med italiensk underbart god pizza :D mycket bra och kul musik och italienare som dansade runt på borden ;) bra avslutning liksom.
Sista bastun, sen ner och shoppa lite för hemvägen, packa och ner och äta den otroligt goda maten en sista gång..Fick mej dessutom en riktig specielare till efterrätt :D en hel skål med grädde och en liten glass kula. MUMMA !

men oturligt nog så slutade den här resan med en skada där ulf blev påkörd i backen och fick axeln ur led. inte bra de inte. stackarn.

Lördag:
Upp och slänga in allt i bussen och sen var vi iväg igen. lite muntrare och ida och jag körde svälta räv, de omöjliga spelet som jag någon dag tidigare vunnit över henne i. lite stolt blir man allt där.
natten var nog den värsta med att vakna vi 3 och gå upp på en båt för att komma till danmark då man inte får sitta kvar i bussen... snacka om att dom flesta är väldigt trötta och slitna. usch!
Söndag:
sista biten hem kändes riktigt seg men var ändå hemma typ 3. städning, fixning och duschning stod först på kö sen blev de att springa ut och träffa jennifer en sväng <3 saknad som bara den har du varit! har saknat många fler dessutom, guld korn är ni i mitt liv !

har i alla fall lagt in dom flesta bilderna på datorn och nu är de när som helst sängen för min del ! för i morgon är de skola igen och jag måste vara lite pigg även fast jag är förskyld och de är sista dagen innan praktiken.
dessutom är jag jätte nervös över varför jag ska ha en sked med mej :O





utsikten från matstället vi åt på första dagen :) topp stugan i marilleva !
så himla vackert







ALPERNA !


Linda kom precis och lämna massa paket till oss :D sakna <3

tompa,bettan och ida kom nu också så nu bär de snart av. tjoho :)


Pusskram , kommer sakna folket <3



för många tankar



jag vet inte om de var rätt av mig att göra som jag gjorde.
men jag kände att jag ville, att jag var tvungen att se hur de gick.
jag vet nu själv hur jag reagera och de kändes bra!

men det är så mycket runt omkring..
förlåt om du tar de helt fel nu,
jag vet inte hur jag ska säga eller förklara



Stockholm


Stockholm med klassen i dag, ja de var ju inte direkt de roligaste man har gjort men har några guld korn som gör de roligt ändå :D
bussresorna var rätt guld, massa trötthet som gjorde att johanna och jag flummade ut allt och fjollade oss men inget mej emot för vad gör man inte när man måste sitta instängd på en buss i massa timmar :P hahah !

nu är jag hemma och nyss tvättat ur färgen ur håret :) känns skönt. ska fixa och packa de sista nu sen är jag klar :D I morgon bär de av mot alperna och de ska bli riktigt skönt faktiskt :D
btw, fick nya snowboard skor i förrgår :O mycket bra investering !

blir fortsättning på packandet nu ;)


en bra dag i alla fall


började dagen med redovisning om Könsstympning och omskärelse, men de gicik faktiskt bra även fast de låter mindre trevligt xD
Operations provet gick dessutom bra, kändes det som i alla fall så de är ju inga fel de :D
blev sen hem gång för min del för att ta hand om mitt huvud och min sjuktstörda mage som inte ville vara med på noterna.
men efter några timmar av lugn så var de bara att traska i väg till min Jennifer <3 pussade och kramade lite på min lilla flikka och sen blev de en akut vistelse på um och sen vidare till marieberg. fick med mej några riktiga fynd hem faktiskt. nöjd med de ! Hjälpte dessutom till att hitta pressent åt hennes pojke vilken slutade lyckligt :)

stockholm med klassen i morgon och sen på fredag morgon så åker vi, ojoj. alperna är inte långt borta nu :) är dessutom nästsan helt färdig packad så har ingen direkt stress heller för en gångs skull !!!
kommer bli så himla skönt att komma här i från :) men kommer sakna vissa :( skulle vilja ta med mig några dit ner !



så minus allt dåligt i dag(huvudvärk, magont, stress, äckelkänslor, fulhet, tårar i överflöd, ilska och dryghet ) så har dagen visat sig vara bra. inte helt fel att en dag kan bli så bra när de börjar halvdant :)









time to think... I'm not really sure, but I think that my girl have right. All I need is courage'


something is missing


I don't care who you are
where you're from or what you did
as long as you love me...

but I'm not sure


trög dag...


vaknade i morse och hade förtfarande ont i magen och de suger....
har försökt fixa saker hemma men känns som jag inte får något gjort och nu är jag hungrig, fy fan !
i morgon måste jag dessutom till skolan för en redovisning och så måste jag packa klart en massa.

bara 14 dagar kvar nu :D

kort, snabbt sammanfattat


ja, helgen är slut igen... som vanligt xD
hela lördagen var de fullt upp. morgon träning sen hem till jennifer på mys brunch :) du är så himla bra för mig !
 hem och fixa och sen vidare på nästa träning sen hem till annika :D Saknad som bara den har du varit gumman <3
blev en slappar kväll, med dricka och trevligt sällskap :)

söndagen blev de massa träning, packandes inför fredag och sen softar kväll :) söndagar är sega och tråkiga men de är skönare de än skolan ändå xD

dagen i dag tänker jag klaga sönder på.. inte alls gått direkt bra. och nu sitter jag har med världens magont och tänker drick upp mitt tee sen blir de sängen! blir att vara hemma om de gör ont när jag vaknar i morgon , förutom att jag ska dit och skriva prov runt 1 bara.... byta ut min mage kanske ?


kärlek åt sköna sängar och fluffiga kuddar i alla fall !


ibland räcker inte alla timmar och minuter till, allt går alldeles för snabbt


Har varit en riktigt värdelös dag xD började vid 9, hade först matte prov och sen socialomsorgsprov.. sen var de slut på den skoldagen.
har bara tagit de lugnt hemma, fixat, duschat och städat lite annars :)  i väg och hämtade kina mat med mamma förut också, mums är de !
 nu blir de snart sängen för ska upp tidigt och träna i morgon som vanligt. dålig tid egentligen men ändå rätt skönt :)





Säkert snyggt när allt blir tvärt emot vad man vill ohc har tänkt sig...


natti natti , Pusskram ! :)


låååååång dag


skolan piggades upp ordentligt av johanna i dag som vart ovanligt snygg ;D har fixat kortet tills du fyller 18 stumpan :D:D !

efter de blev de att möta sandra, köpa någe att äta och traskade till mammas jobb, åt och bytte om. vidare på raggan och de var riktigt skoj :D haha lite flum men de är så de ska vara :)
efter de vart de att möta mamma och vi gick och simmade.  1km blev de i alla fall, duktiga vi är..
övningskörning fram och tillbaka till farmor och farfar och nu är jag hemma, har tryckt i mej mackor och ska nu börja rå plugga in för dom 2 proven jag har i morgn.... fy vad jag längtar efter ledighet och lov :D:D love it !


full fart nu "! längtar efter sängen.....


4 februari


jisses vad mycket de är att göra just nu :/ har hur mycket som helst att plugga på och hålla på med... huvudet skulle nog kunna sprängas snart på mej xD

men men, skolan i dag har varit okej :) lång dag men med bra folk går de ändå. sen hem och ätit och pluggat i massor !
hatar att dom lägger en massa prov samtidigt ! men är bara 1 vecka kvar sen sticker jag ner till Alperna :D

Daniel kom förbi ett tag förut och var gullig och fixade och hjälpte mej lite :) de blev lite "slarvigt kludd" som han kallar de xD men jag är totalt förälskad :D snart jävlar smäller de och jag vet precis vad jag vill ha, och vart :) 








 love it !





20 dagar kvar !


2 februari


Grattis till min kusin som i dag blir 10 år :D Grattis lill gumman <3

Totaly in love



http://se.youtube.com/watch?v=AaJ_nyK6MNc&eurl=http://shecity.bubbleroom.se/post.aspx?intBlogId=2565



RSS 2.0