Hela sportlovet spänderades ner i alperna

Veckan som har varit har gått så otroligt snabbt men ändå rätt segt.
blir en kort sammanfattning om resan :)

Fredag:
börjar med att fredag den 13 vid halv 9 bli hämtade av bussen ute vid okq8. vidare till hallsberg och hämta upp folk, sen till åsbro och Askersund. nära på helt full buss blev de och sen i väg mot italien alperna och val di sole . trotts att de var fredagen den 13 så hände inga större olyckor än enorma köer och trafikstockningar.
Lördag:
efter den segaste natten på mycket länge, dålig sömn och ont överallt så ligger vi efter något enormt i tids schemat eftersom köerna varit enorma pga snö kaos runt berlin. inte bra !
men efter mycket om och men och 4-5 timmar försenade så kom vi fram till hotelet. mysigt och fint litet hotel i Mezzana 
Söndag:
Buss iväg mot backen i Marilleva för att fixa liftkorten vilket de blev massa strul med och gruppbetalningen som vår lille "reseledare" hade kommit på sög något enormt och vi fick vänta 1-1½ timme på allt... men sen var de full fart och runt :D
Måndag:
strålande solsken ! tog oss över till madonna di campglio där vi hitta ännu fler härliga backar och god gulach soppa. när vi senare kom tillbaka till hotelet så blev de att inviga våra båda bastuar. vi hade en liten spa avdelning med båda ångbastu och vanlig hederlig bastu. inge fel på de inte!
Tisdag:
lite mer blåsigt och några moln men vi tog oss bort mot Tonale glaciären vilket var mycket fint men vädret gjorde utflykten en aning sämre... dessutom gick både jag och tompa på alvedon för att fungera efter som vi båda åkt på en riktig förskylning.. usch ! men blev bastu som vanligt på eftermiddagen och sen vidare till middagen.
Onsdag:
även denna dagen hade vi blå himmel och strålande solsken ! Ulf och liselotte tog sällskap med oss ut i backarna denna dag och vi tog oss vidare runt till bortersta delen av madonna di campiglio inte fel de heller och så var vi och testade den berömda stenmarks backen ! sen blev de som vanligt hem, bastu, middag och sen sängen.
Torsdag:
fortfarande underbart fint väder !
testade mej på snowboard vilket jag inte hade åkt på ca 2 år och herre gud säger jag bara..
bastun var underbar när vi kom hem och middagen smakade extra gott ! sen blev de trans formers med johan, markus och ida :)
Fredag:
strålande solsken och den varmaste dagen av dom alla. Sista dagen på skidor och då blev de en snabb tur genom hela systemet med både marilleva, madonna och folgarida. hittade en rasturang med italiensk underbart god pizza :D mycket bra och kul musik och italienare som dansade runt på borden ;) bra avslutning liksom.
Sista bastun, sen ner och shoppa lite för hemvägen, packa och ner och äta den otroligt goda maten en sista gång..Fick mej dessutom en riktig specielare till efterrätt :D en hel skål med grädde och en liten glass kula. MUMMA !

men oturligt nog så slutade den här resan med en skada där ulf blev påkörd i backen och fick axeln ur led. inte bra de inte. stackarn.

Lördag:
Upp och slänga in allt i bussen och sen var vi iväg igen. lite muntrare och ida och jag körde svälta räv, de omöjliga spelet som jag någon dag tidigare vunnit över henne i. lite stolt blir man allt där.
natten var nog den värsta med att vakna vi 3 och gå upp på en båt för att komma till danmark då man inte får sitta kvar i bussen... snacka om att dom flesta är väldigt trötta och slitna. usch!
Söndag:
sista biten hem kändes riktigt seg men var ändå hemma typ 3. städning, fixning och duschning stod först på kö sen blev de att springa ut och träffa jennifer en sväng <3 saknad som bara den har du varit! har saknat många fler dessutom, guld korn är ni i mitt liv !

har i alla fall lagt in dom flesta bilderna på datorn och nu är de när som helst sängen för min del ! för i morgon är de skola igen och jag måste vara lite pigg även fast jag är förskyld och de är sista dagen innan praktiken.
dessutom är jag jätte nervös över varför jag ska ha en sked med mej :O





utsikten från matstället vi åt på första dagen :) topp stugan i marilleva !
så himla vackert







Kommentarer
Postat av: ida :)

en resa värd att göra om?

fast kanske till ett annat ställe, var ju så mycket transportsträckor! :s

men man kan ju inte säga annat än att det var en helt lyckad och mysig resa? :D<3

2009-02-23 @ 10:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0