mår som man förtjänar kanske

Igår blev de utgång med härliga kumla brudar vilket var jätte länge sen. Hade riktigt trevligt men efter att ha köat till krogen en längre tid så tyckte jag de räckte för kvällen. Måste väl ändå säga att för min del kändes de som en kanon kul kväll men härliga flickor :)

Idag mår jag sämre... fy fan. Ställde ju tillbaka klockan i natt så man fick en extra timme men den gjorde inte mycket. Har varit vaken sen 8 i morse och inte kunna somna om får har haft en sjuk huvudvärk och mått äckligt illa...
Har i alla fall fått i mig lite mat nu så får se hur de går. ska bara ligga i sängen och ta hand om mig själv resten av dagen! Tur att jag är ledig i morgon :)
/Puss

Äntligen helg

Skrev tentan i dag och vi får väl se hur de gick.. hela klassen var nog överens om att tanten som skrev hälsopsykologi frågorna måste vara knäpp. Ännu bättre känns de eftersom att hälsopsykologin inte ens står med i kurs planen för den här kursen, hur tänkte dom då ?


Tog mig ut och gick när jag kom hem, 40 minuter blev de. Underbart! Hade nästan glömt bort hur skönt jag tycker det är att bara gå och försöka att inte tänka. Behöver komma igång igen!

Ikäll tar jag hand om mig själv och bara myser, förtjänar en dag att bara koppla av :)
Så nu intar jag sängläge med film och blandsaft i väntan på min pojke ska höra av sig sen ska jag sova !
/Pusss

Sen torsdag kväll

Nu ska jag ta tag i det här igen och vara duktig med skrivandetom vad jag har för mig! Tycker ju faktiskt det är väldigt roande att kunna läsa om vad jag har gjort när man kollar bakåt.


Sitter och kollar på fråga Olle dokumentären och laddar för att läsa igenom alla mina papper en sista gång in för morgon dagen. Provet är i morgon och vi har pluggat väldigt mycket i dag och jag tror de börjar gå in.. just nu är ändå felet att jag börjar bli så trött i huvudet att jag inte förstår längre. Men tur för mig så har vi provet vid 14:15 i morgon så ska nog hinna läsa igenom lite innan de också.
Så nu taggar jag till så jag får krypa ner i sängen sen :D
Pusssss.

RSS 2.0