I just need to smile

klockan är snart 7 och de är bara att göra sig i ordning, om drygt en timme börjar tenta skrivningen och sedan sticker jag ner till Linköping :)
Har tidigaren när jag pluggat under veckan varit rätt säker, men i går kväll fick jag smått panik över om jag verkligen kan något eller inte ? usch! måste fixa den!

Hoppas i alla fall på en bra helg med min pojkvän, men vi får se vad som händer. Man kan alltid hoppas, för jag behöver honom!!

Puss och spark i baken!

Smärta,

Härliga dag !

Redan i torsdags började det och sen gick det utför, underbara UVI! fick inte sova förrän kl.05.00 på fredags morgonen pga smärtan.. inte alltid så himla kul!
Antibiotika hjälper i alla fall lite men trotts att jag är inne på 3:e dagen så känns de inte bra... börjar bli lite lätt rädd för att vara resistent.
Hur som..

Skolan är igång igen och nu är de bara att plugga på ordentligt! På lördag satsar jag på omtenta som jag ska klara och efter de är de bara att plugga vidare med de vi håller på med :) ska nog gå riktigt bra! måste bara kolla över gamla tentor men de löser jag !

Träffade också mina saknade Sandra i torsdags morse på Sveas frukost och mys fika! Var väldigt kul och skönt att ses igen :) vi ska försöka på lunchdejt och simning i veckan som kommer :P  Wiie !



Det är svårt att älska på avstånd. När man har de svårt, mår dåligt och har värdelösa dagar! Det är vid dom tillfällena man vill ha dom man älskar mest omkring sig. Jag vist om att de skulle bli jobbigt, jag vet att det går, vi kommer klara det, men det är också tungt ibland.

Förövrigt... Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig, bara ha en förståelse för hur jag har det. Önskar bara att de inte skulle vara så svårt för andra att just göra de.


RSS 2.0