sömnlös natt

sur
arg
hungrig
stressad
trampad på..

Is it worth it ?

blev ullared i går , som sagt. fick med mig några fynd hem som jag är rätt nöjd med :) men tror inte jag är riktig shopping människa.. min kropp pallar de i alla fall inte. blev klara så vi åkte hem vi 2 och var hemma hyfsat tidigt men för mig blev de sängen på en gång i alla fall med migrän och ont i höfter och ryggen.. inte någon direkt hitt.

Vaknade i alla fall i morse och de kändes mycket bättre :) tur att de inte höll i sig någe längre.
jennifer kom och hämtade mig när jag varit vaken i nära på en halvtimme bara och så började dagen med en prommenad till hennes syster för att hämta arne :) bra start på dagen !
nu ska jag ta tag och städa lite här inne innan jag blir allmänt tokig på hur de ser ut och i kväll blir de att träna Zomba och efter de vet jag inte hur de blir, men men.

nu blir de full fart innan jag ska ställa mig och laga lite mat :)

LOV !

så, efter en väldigt trevlig och bra helg så har vi nu en hel lov vecka framför oss innan de blir att gå tillbaka till skolan. inte helt fel om jag får säga de själv, behöver slippa skolan ett tag!
började denna regniga dag med att göra baconomelett och sen har jag bara tagit de lugnt hela dagen :) skönt !

Blir snart att sätta på en film och sen tagga inför morgon dagen till max då vi drar till Ullared en sväng :) kommer bli en kanon dag och hoppas på att hitta lite smått och gått. där emot kommer jag troligen vara väldigt trött när jag kommer hem. men de är de värt :)

resten av veckan är inte så mycket bokat och ska försöka ta de så lugnt som möjligt.

nu blir de mys med sängen, tända ljus och film :) !

Nedräkningen har börjat

38 dagar kvar, börja tagga redan ? kvällen kommer bli guld :) !


Helg

veckorna går otroligt snabbt.. känns som de nästan går för fort faktiskt samtidigt som de går väldigt långsamt.
redan vecka 41 och snart höstlov :)
blev utgång i går och i dag har de varit en riktigt lugn dag. tog mig ut och gick i över 1 timme förut, kollade bland annat på hus :) i kväll tänkte jag kolla över lite plugg men får istället snart besök av gullisen johanna och så blir de tacos :) plus i kanten på de !
i morgon blir de upp tidigt och jobba och sen träning. skönt att röra på sig :)

ne nu blir det att ta tag och plocka lite här så får jag snart sällskap :)

RSS 2.0