STUDENTKRYSSNING

Trotts antibiotika kur, mycket plugg och seg efter all praktik ät de nu bara att tagga gärnet för om bara någon timme sitter vi på bussen upp till stockholm och så är de studentkryssningen som väntar :D
Kommer bli riktigt roligt ! så fixar det sista nu, Jipppe :)

ÄNTLIGEN FREDAG

så skönt att vakna upp och inse att det är fredag !
Hade dessutom sovmorgon på en timme, så ska snart iväg till skolan och skriva lite nationella sen blir de in till USÖ igen i några timmar. men kvällen kommer vara lugnt och vad jag kommer sova bra i natt när jag kommer kunna sova-ikapp hela veckan som har varit :)

Happy!

Inte min dag !

ja, måste väl erkänna att bättre dagar har jag haft.
Började dagen med att dra till vårdcentralen där jag sen blev sittandes i 2 timmar ?Tillbaka hem för att stressa till praktiken men efter en del om och men så blir de ingen praktik alls i dag. 

Har dessutom försökt suttit med projektrapporten ett tag nu men de funkar verkligen inte... gör bara ondare och ondare så kommer väl sluta med att jag får åka in till Örebro en sväng senare. Där kommer jag ju i alla fall få någonting så jag mår bättre.



Hade annars tänkt att vara duktig och ta mig iväg och lämna blod i morgon, men som de ser ut nu så kommer jag inte få göra de och jag hoppas verkligen att jag orkar med studentkryssningen i helgen så inte de också går åt helvete...
Så himla typiskt mig och min otur!

 

 

 

funderar på att dö i sängen ett tag..


14 dagar kvar

Tiden går något otroligt snabbt, nu har vi bara 14 dagar kvar i skolan innan studenten. inte mycket alls !
Är dessutom redan inne på fjärde veckan av praktikveckorna av våra fem och den absolut sista praktiken. tänka sig...

 

Sitter och har bänkat upp mig lite fint framför datorn med te, rån, vindruvor och lite annat mumsigt för att försöka skriva något vettigt på projektrapporten men har helt tappat orken.. får inte fram något bra och verkar ha glömt hur man formulerar sig, haha känns underbart !

Så kommer vara stressigt några veckor till med dom sista arbetena och proven som ska göras och fixas men sen är de bara att fokusera all energi framåt :)

 

Men vi kör på studentkryssning i helgen! ska bli galet kul och den som förblir nykter tycker vi synd om :P haha.

 

Helgen som var blev riktigt bra, spenderade fredagen och valborg hemma hos Sööder med härligt folk, resten av helgen blev lugn med lite plugg men hade underbart sällskap :)

 

Ne, nu ska jag försöka ta tag i de här med projektarbetet en sväng igen.. kanske kan få till någon rad eller åtminstone några stödmeningar om vad jag vill skriva under mina olika rubriker...

Jag gör ju i alla fall något halv bra och tar tag i min blogg lite, wiie.

 

 

so long..


RSS 2.0