Längtan

vi har redan gått i skolan i en vecka och de känns som de är massor som ska göras..

den här helgen har i alla fall varit lugn. blev myskväll och mat med jennifer i går :) idag drog vi till romme en sväng och sen vi kom  hem har jag suttit och pluggat lite, men har gått rätt segt för är läskigt trött. blir ialla fall sängen för mig inom en kvart, för i morgon står klockan på 04:45 och då blir de upp och jobba :) lite extra pengar är ju aldrig fel.

när jag kom hem i morgon sen blir de att fixa lite extra här hemma och troligen skriva klart arbetet för just nu orkar jag inte riktigt och så¨mycket är de ändå inte kvar. Får förhoppningsvis sällskap i morgon kväll också, inget att klaga på :) och sen blir de sovmorgon till halv 11 på måndag, Gillas !!


Längtar något fruktansvärt till studenten, ska blir så himla kul och härligt :D där emot ser planerna efter studenten inte riktigt klara ut, men de kommer. allt löser sig :)
Vill också utomlands, en resa snart vore inte helt  ! :D


BAD DAY

första dagen i skolan också vilket inte gjorde saken bättre, tyvärr.
känner för att gräva ner mig i sängen resten av helgen!

Och så vad jul och nyår förbi


lovet är redan slut och de är helt otroligt hur fort tiden egentligen går.
Har i alla fall haft de bra under ledigheten och tagit mig tid att sova i kapp en del, umgåtts med underbart folk och dessutom träffat släkten i omgångar.
måste säga att de var bästa jul och nyår på länge tack vara gullisar som förgyller tillvaron :) Hade för en gåns skull snö på självaste julafton också, mysigt värre!

Tog en tripp till trysil innan lovet tog slut, och att få stå på ett par skidor i baken igen var riktigt härligt :) däremot var de något extremt kallt.. uuuuh !
Lyckades också blev "frisk" lagom tills vi kom hem den onsdaskvällen. har gått nära hela lovet med en tappad röst så var skönt att börja låta mer som vanligt igen!

nu är de full fart i skolan som gäller och längtan till nästa lov :D !!!


RSS 2.0