bra start på en ny vecka

nu blir de en skolvecka innan påsklovet börjar. inge fel på de för den här veckan kommer vara jätte härlig :)

dagen till ära så var evy snäll och lät och sluta vid 2 så han med bussen hem, underbart skönt ! när jag kom hem tog jag tag i mitt liv och slängde ihop de mesta jag hittade i sängen, tog mej en paus och bakade lite och sen iväg och kolla in träningen. när jag kom hem igen så fortsatte jag, så nu har jag damsugit hela rummet ordentligt. har till och med damsugit sängen och soffan för att få de riktigt rent och härligt :)
bäddade dessutom rent i sängen nyss, en sån lyx är de :D så ska snart palla mej in i duschen och göra mej själv riktigt ren så jag kan få sova i min underbart sköna. nytvättade och nystädade säng !!!


men tillbaka till denna vecka som kommer se ut så här:
måndag: vätskebalans prov, kolla på träningen
tisdag:  sovmorgon sen är de en lugn kväll
Onsdag: 1 lektion sen åka till karlskoga, om vi hinner hem så blir de träning
torsdag: tummen upp , träning
fredag: kort dag i skolan, sen blir de kanske utgång inte helt klart där än

känner inte att de är någe specielt att klaga på så ska vara lite små lycklig över att just denna vecka blir rätt slapp.

nu ska jag springa vidare in i duschen så jag verkligen får sova massa extra i natt ;)

Pussa :*

tankarna är många & jobbiga, rummet känns stort & tomt...



det suger att sova ensam,





och helgen är redan förbi igen...

helgen har varit mycket bra :)

vart utång i fredags efter mycket om och men, men hade kanon kul ! massa trevliga människor och bra stämning. massa tack till kauka som körde hem :D
I går blev de lugnt med prommenad, solning och sen till åbytorp och äta gott med familjerna Corneliusson och Gustafsson. mycket gott fick man där :)

fick sen skjuts till kumla av Eddie, massa underbar är han som ville de :D och väl i kumla igen så blev de till statiol och höll alexander sällskap :) gud vad mycket kul folk de finns överallt xD...
sen till sannahed och sova, mycket mysigt och bra !

I morse blev de frukost och grattning av Göran och sen hem hit för att alex skulle vidare och jobba. så har lyckats kolla på träningen, kört en del och dessutom pluggat och varit hos jennifer och snackat strunt :)

nu sitter jag och äter lite och efter de blir de sängen för att ladda inför en hel skolvecka innan lovet nu.
ska bli riktigt skönt med lov :D !

kan hända att jag har otur väldigt ofta

dagen har väl varit rätt lugn. praktik, träning och sen hem.

men har inte riktigt haft tankarna med mej på hela dagen vilket suger. mardrömmar i natt och dessutom ont i magen har gjort det en del segt.
morgon dagen ska i alla fall bli bra så de är något att se fram emot :) sen kommer det troligen att läggas till ett besök men de får man ta. och planering inför nästa vecka borde också göras, händer lite för mycket då.

kommer inte få ut någe vettigt här idag.. sängen, JA TACK !

Onsdag 25 mars,

I morse var de svårt att slita sig ur sängen. kändes som de fanns minst 100 bra anledningar till att ligga kvar i värmen och bara mysa hela dagen och inte ett ända bra skäl till att ta sig upp.
Men blev att ta sig upp i alla fall. roligaste morgonen på länge blev de och katter kan verkligen roa en :) haha. så himla söt och knepig är han.
Massa pussar på morgonen i alla fall !


Sen vart det vidare och leka skademarkör på byrsta hela dagen. haha inte fy skam de heller. Blek, ont i magen, sår på handen, kallsvettig och hög puls var då mina symtom men slutade som medvetslös. men räddad ur bilen blev jag i alla fall. Hade rätt kul men sovmorgon till 10 hade inte varit fel efter som vi ändå inte kom igång tidigare xD suck !

Var och hälsade på Jennifer en sväng efter att jag kommit hem :) massa + på de !  massa trevligt, fjollande och skoj :) men blev sen att springfa hem för att dra vidare på träning !  Träningen var mycket härlig i dag :D kändes lätt och kul och inte någe jobbig alls. bara massa positivt.

nu är jag  "nästan" helt klar med mina fem veckors praktik :)  ska jag krypa ner i sängen och ladda inför dom sista 2 dagarna. äntligen..

Ensam natt, vilket suger. men då ser jag framemot annat ännu mer :)
<3




inlägg

praktik , MOTIONSSIM, alexander, kakor och massa festisar !
någon är duktig på att spilla men jag avslöjar inte vem :O

nu blir de film ochsängen för jag suger på de här jävla tangentbordet xD och alexander är trött :D


Puss :*

22:30 Söndag

nu har de äntligen slutat snöa igen !
jag har varit duktig och skrivit mej ett cv och lite så och ska väl sätta mej och söka massa jobb nu snart, typ i morgon xD
segaste kvällen på länge, mår illa och har ont i huvudet. blääää
sängen för mig nu utan tvekan !!!


:*




Helgen

helgen som varit har gått fort och varit riktigt bra faktiskt :)

I fredags tog jag och jennifer och bowlade och sen hem hit och åkt och kolla film. mycket skoj. int ebowlat på hur länge sen som helst och vi måste ha varit snyggast ;D hahah <3
träffade sen 3 pojkar som var på vift från pålsboda där en karl fått körkort :) grattis grattis!

Lördagen började som vanligt med att dra iväg på träning, fy fan.. instängt och varmt redan när vi kom så vart jobbigaste träningen på länge, hade dessutom träningsverk sen torsdagen som satt kvar i magen... inte så himla underbart tyvärr :P
blev sen att ta de lugnt och sen vidare och kolla hocky i kumla :) trevliga människor där. Full fart vidare där i från hem till hanna för att med henne och Carro traska hem till Erika som fyllde 18 :) STORT grattis där !
blev mat och trevligheter , hoppas du hade en kanon kväll !

Lite efter 10 kom min Lover förbi och vi tog oss hem hit och så blev de tvn tills vi somnade :) mycket myyyys :*


I morse blev de upp hyfsat tidigt ändå efter som pojken skulle i väg och jobba. men innan de blev de en riktig super frukost, ställde mej och stekte ägg och bacon för att lyxa till de lite :)  Ibland måste man ju vara lite extra snäll och duktig :D
annars idag så har jag hunnit med och tränar och nyss fått i mej mat :) Nu ska jag sätta mej och vara duktig och ta tag i saker och skriva klart så mycket jag kan. sen i morgon blir de en skoldag igen. hej och hå.

men nu ska jag sätta fart !


jennfier och jag var bäst på bowling ;D

redan torsdag, veckan har gått snabbt

i dag har vi haft fullt upp hela dagen på praktiken, ojoj säger jag bara... dessutom har jag lyckats skurit mej på fingret under tiden då vi dammade av allt inne på boendet xD duktigt !


var också duktig och hämtade min cykel på stationen efter jga fått slutat och cyklade hem för att äta och byta om inför träningen. men på väg tillbaka till tåget tåg jag mej en sväng förbi min älskarinna och träffa henne en snabbis :D <3 kort prommenad och snack, guld är du !!

fick sen min sen länge beställda bikini :D och träffa folket som skulle med och träna. mycket mycket trevligt :)
lutar lite åt utgång på tisdag :O ? skulle vara rätt kul faktiskt :)

har tagit de lugnt hemma nu på kvällen bara, tv och mat har varit de som bjudits på.
dessutom smidigt planer med jennifer och i morgon ska en del fixas sen blir de troligen mat och bowling :D kommer säkerligen bli kanon !

nu blir de sängen för mig så jag orkar med :)



PUUSSS


onsdags kvällen blev senare än tänkt...

dagen gick rätt fort och idag var jag inte på min vanliga praktik utan var på resuchcenter hela dagen, inte helt fel :)

tog mej efter de hem och slängde mej snabbt in i duschen, fick i mej lite att äta och sen blev de vidare till sannahed.
stannade där i några timmar och hade de trevligt, fick good mat och bra sällskap fram tills de var dax att dra iväg på träning. känns inte direkt fel att få röra på sig !

hade tänkt att komma i säng riktigt tidigt i kväll men som de ser ut nu så misslyckades ju de rätt ordentligt xD hm.. tar väl igen de i morgon istället :D peppar peppar !

Bums i säng nu !!!!






du är bra, jag blir glad ,jag mår bra.    
    hoppas hoppas !  men minsta lilla,     
och de är kört för jag pallar inte mycket.



17 mars 19:43

blev inte mycket sömn för mig i natt.. nån timme bara sne vart de upp och iväg på praktiken.. inte så kul !
praktiken gick bra ialla fall efter som de var en väldigt lugn dag och inga depressioner, underbart och ingen huvudvärk.

har annars varit underbart skönt att bara vara hemma och typ inte göra någonting, bara tagit de lugnt och suttit och degat. underbart och mina fötter älskar de !
nu ska jag gå och fixa med färg, sen blir de duschen :) wiiiiee !

Härlig helg i London

London var verkligen super härligt. ska verkligen göras om :)

dag 1 Lördag:
kom dit riktigt tidigt på dagen och så blev de att hitta hotelet. facinerande om inte annat xD
blev se ut på stan och strossa runt lite. köpte även biljetter för att g¨å på musikal !
hem, byta om, sova en sväng,  sen blev de ut och ta något att äta och sen iväg och se musikalen. mycket häftigt att se den så på plats, sen kan man ju diskutera platserna vi fick men ändå ....

dag 2 Söndag:
Upp tidigt som bara den och äta frukost för att dra vidare ut och hinna med så mycket som möjligt och de gjorde vi!
vi han med 3 marknader, big ben, london bridg och london eye. de roliga är ju att allting ligger i olika delar av london och tunelbanan var våran bästa vän verkligen.
tog oss hem en snabbis och bytte om , vilade lite och sen vart de ut igen :)
mycket gott och sen hem och sova i vårat nya hotell rum !

dag 3 Måndag:
Upp tidigt, äta och packa ! ställde ner väskorna vid resceptionen och fick nr till en snubbe sen var de att bege sig till madam tussaud där vi mötte den här mannen och gjorde att vi kom in billigare med rabatter. mycket trevligt :)
sen avslutade vi resan med ett hel varv  på stan och kolla egenom så många affärer och butiker vi och våra stackars fötter orkade med. blev inte mycket köpt men några få inköp fick vi allt med oss.

bara hem resan kvar sen, blev buss tillflygplasen, massa väntan på flygplatsen och sen blev de flygfärden hem !
rätt segt efter många timmar sittandes men ändå. hemma till ungefär 1:15 och sen blev de bums i säng.

vart sen att traska upp vig &.15 i morse för att ta sig till praktiken men sånt får man väl leva med    xD  .....



flumm under långa timmar av väntan :)



Fredag den 13 !



Sitter nu här och tror jag är helt klar inför natten :) allt ligger i väskan mer eller mindre.
har lite som ligger utanför men de ska i i morgon bitti efter jag gjort mej klar.
ont i magen och kall svettig :/ uusch, vill inte bli sjuk !!!

jennifer var här nyss :D hjärta till henne !
nu blir de ialla fall sängen för mig för ska upp om en 4 timmar
sen bär de av mot flygplatsen och london :D wiiie !





Puss


torsdag 21:50

mysigaste morgonen :) glad blir jag !

Praktiken annars rullade väl på. den funkar i alla fall. dessutom ringde evy så hon kommer dit i morgon och kollar och snackar lite... ser inte direkt fram emot de xD tyvärr...
fick traska hem redan lite innan 2, inga fel. laga mat och så, sen blev de att ligga och halv sova nån timme.
nu är de packning för fulla muggar som gäller för i morgon blir de tidigt i säng och lördag morgon kl 03:00 så åker vi hemifrån och mot london :) !!!

ska slänga ner det mesta jag kan hitta i en väska nu så blir de sängen sen :)

PUSS !

Happy days !

Idag är en otroligt bra dag :D allmänt glad och de mesta fubnkar och rullar på.
för tillfället är de hög musik och storstädning som gäller. lite fint måste de bli här!! Snart ska jag i alla fall i väg på träning och sen blir de en myskväll :)



Ge mig sommar, fint väder och glada stunder utomhus :D
      








10 / 3 - 2009 Tisdag


härligt med sovmorgon så man kan sova ut ordentligt :D  tog i alla fall tåget in till stan vid 11:56 och sen vidare till conventum för att kolla på UF, ja varför inte liksom. inte riktigt som jag hade tänkt mej den men de går väl de med.

blev sen att mötta upp  Alexander och traska runt på stan :) hittade en del åt honom, mycket snyggt ! själv blev de faktiskt ingenting, mne var väl tur de för då är jag lite rikare nu när jag har kvar pengarna !
Tog med honom till La baguett där vi åt och gud vad gott de är !!! mumma :)

bussen hem hit där jag fick hjälp att fixa ner ett program och sen hjälp med att plugg. mycket bra och härligt tack :) :) !

nu sitter jag här och pluggar som ett as, lär bli att göra de ett tag till även fast sängen är rätt frestande och soffan inte längre är så inbjudande xD sorgligt men sant... men de är väl bara att köra på ett tag till så får man den förtjänta vila sen.


Pussssa :*


seg på uppdateringar så här är gårdagen

ja går dagen spenderades hemma efter som jag inte orkade med evys långa lektioner och tyckte jag hade viktigare saker att fixa med hemma, så som att plugg och fixa.
tog mej också iväg till trafik skolan i kumla och pluggade en del och träffade lite folk :)

blev sen iväg på träning som var väl behövligt och de gick bra på grund av ett glatt humör. lärde oss lite nytt också vilket inte är helt fel !

avslutade kvällen med ett långt och mycket trevligt samtal med johanna :) ojoj vad man kan skratta i bland. lite synd att de är så långt i mellan och att de är just skolan som gör att vi ses. himla härlig personlihet ;D

En bra helg !


den bästa överraskningen    :)     :*




stress och beslutsångest

blev att hoppa upp tidigt ur sängen i morse, äta frukost och dra på sig kläder för att strosa runt på stan en sväng med min mor :)  hittade en hel del fynd som fick följa med mej hem, inte illa alltså :D
dessutom var de min pärla som fick gå fram och tillbaka till örebro!

väl hemma blev de mat och en ordentlig dusch. har också hunnit med ett avsnitt mitt i allt i hoppa :O
beslutsångesten är stor för tillfället och jag börjar bli stressad för måste göra mej i ordning... herre gud !!! dessutom är jag extremt nyfiken på vad som händer i kväll och känner på mej att de kommer vara väldigt posetivt vad som än händer :)

nu ska jag iväg och sminka mej och försöka få på mej något som ser vettigt, kommer se ut som trash känner jag :( men de får väl gå ändå xD



några utav dom sakerna jag fick med mej hem :D




I'm happy



efter en vecka av praktik är man trött


går dagen var seg, men fick sluta rätt mycket tidigare från praktiken :D så kostade på mej att gå och sola på vägen hem, inge fel med de. efteråt träffade jag pontus utanför, var ett bra tag sen man träffa honom. trevligt :)

blev sen hem duscha, plugg och ta de lugnt hemma.  traskade sen hem till jennfier och vi tjockade framför tvn och sen slocknade vi nära på båda två. haha :D men massa skoj som vanlig hade vi <3

kolla sen nått avsnitt innan jag somnade. inge fel på den dagen inte :)

En vanlig torsdag i Mars


ja, upp tidigt och i väg till praktiken som vanligt. riktigt jobbigt och seg morgon tyvärr, skrik så jag fick huvudvärk :/

men vid halv 11 så tog jag cykeln till tandläkaren, usch vad ont i magen man kan ha för något!! var där lite innan 20 i 11 så fick sitta och vänta en stund. tycker verkligen inte om att gå till tandläkaren men i dag var de rätt lugnt ändå. dom kolla bara lite och som vanligt kolla hur långt man kan pressa in på händer i munnen på en och samtidigt känna på tänderna och tandköttet.. hmm. konstigt de där !

blev i alla fall att ta mig tillbaka till praktiken för att hjälpa till med maten och se till så alla åt. se vart de massa dö tid och försöka lugna ner vår oroliga lilla vårdtagare.. inte de lättaste xD sätt väl framför tvn tills de var dax att gå hem så inte hela världen men är rätt tråkigt när dagarna blir så sega.
hem snabbt, äta lite, plugga lite, byta om och så iväg till träningen i hallsberg. så himla kul måste jag väl säga att de är ;) snacka om att man måste våga släppa loss och skaka på hela kroppen. inte ångrar jag att jag börja på ragga inte ! riktigt skoj.

nu är jag fördig äten, duschad och nästan redo att krypa ner i min underbara säng :D måste plugga liter till och sås ka jag se ett avsnitt innan de är dax. skulle itne varit fel med sällskap heller för de blir både mysigare och varmare.. men mina kuddar duger faktikst :)


ooh, vindrovor hittade jag nu i min väska från tidigare i dag :D mums ! blir dom och film nu för vem orka plugga egentligen ?  haha



Pusskram !



4 / 3 - 2009


rätt lugn och skön dag ändå :) fick sluta massa tidigare så fick jennifer att komma hit :D vi hade film/serie maraton och kaffe i massor inga fel där inte !
åt en hel del onyttigt dessutom vilket inte är lika bra och pluggandet ställde jag in helt även fast jag inte borde gjort de :/ men så kan de vara.
saknad har min jennifer varit i alla fall :D <3

blev sen iväg och träna. uuh, inte tränat så hårt sen innan vi åkte till alperna så var värt de men gud vad snabbt man känner sig otränad när man inte rör på sig ordentligt xD
har duschat och ätit nu så ska bara kolla ett avsnitt till sen blir de sängen :)
I morgon är de full fart igen så bara att ligga i.. praktik, tandläkaren, praktik, plugg, träning! Ska dessutom ta och laga mat när jag kommer hem i morgon och de känns inge fel med de.

nu flyr jag här i från i alla fall, Pusssa !

ruttet !


den här dagen har varit klapprutten och de mesta har gått snett och inte alls blivit bra xD
ooh vad fel saker kan bli ibland, buuhuu !  massa gott till mig i dag tack ?

nu blir de en film ! sen får man se vad som händer, om dagen kan bli bättre :)

nu andas vi in djupt och tar de lugnt

dagen har gått rätt fort ändå :)
efter att ha varit hemma och ätit och slöat i någon timme blev de att sticka tillbaka till hallsberg på lektion sen vidare hem igen byta om och ut med min far en sväng ochs en vidare till träningen. mycket givande och någe grymt skönt att få komma igång och röra på sig igen :) längtat som en tok efter det !

nu sitter jag här igen, inte bra. men blir sängen för min del när som helst för i morgon blir de upp tidigt och vara pigg och alert. peppar, peppar! 

Natti natti :D

måndagar kan ibland vara rätt sköna

fick sluta redan vid halv 12 idag, mycket skönt :D
tog mej hem lagade mat och har fixat lite annat.  sovit skulle inte varit fel men de har jag inte hunnit med tyvärr :P  nu blir de att snabbt ta på sig någe bättre än mjukisar och sen är de bara att traska till tåget för har lektion vid 4.. efter de blir de hem i en timme och sen tillbaka till hallsberg igen för att träna en del :)

nu blir de full fart för att hinna vidare :P 
Pusskram !

och så var de söndag kväll igen

helgen har gått riktigt fort :)
I fredags följde jag med Jennifer till kopparberg och roligare tåg resa har jag nog aldrig haft :D
kvällen blev sen inte riktigt som den var tänkt men de gjorde inte så mycket, jennifer och jag kan ha kul ändå ! <3

blev dåligt med sömn den natten och hela lördagen kändes stressig. följde med sandra till marieberg i alla fall sen blev det hem och så kom hela släkten förbi och grattade mig i efterskott. riktigt nöjd är jag med allt som jag fått ! super bra grejer verkligen :)

lördags natten vart dessutom kanon med mycket skratt :D

I dag vart de upp tidigt för Bennifis komförbi och väkte mej, haha. så efter en trevlig morgon blev de träning. har också hunnit övningskört och varit på innebandy med jennifer. kopparberg som vann !

nu sitter jag här och är trött och har precis läst klart allt inför provet i morgon som jag hade glömt bort. usch.. blir att läsa igenom allt på bussen till skolan i morgon !!
nu blir de iväg och borsta gaddisarna och i sängen med mej :)




till nästa vecka ska jag ta tag i mitt bliggande !

RSS 2.0