30-08-2011

Sitter i Linköping, Markus stack precis tillbaka till skolan efter att ha varit hemma och ätit med mig :)

Började morgonen med en morgonpromenad med Emelie, jätte härlig början på en dag :) ! Sprang på henne i går när jag var ute och snurrade runt här i ryd, mycket otippad men lyckat. Har annars itne gjort så mycket idag än, duschat, tagit det lugnt och fixat lite små grejer.
Nu däremot har jag 4 timmar innan min pojke kommer hem igen, så de är väl bara att ta fram blocken och papprena och börja läsa och plugga lite igen... Ska ju trotts allt hem ikväll för i morgon drar skolan igång igen, men ska bli kul att börja umgås med fina flickor varje dag igen :)

På torsdag har jag dessutom bokat in tid med min fina frisör, så får se vad vi kan hitta på och göra med mitt hår. Ska bli riktigt skönt :)


Ne nu ska jag mysa ner mig i soffa med mina papper och se om jag kan få något vettigt gjort!
Puss!

HAPPY

Idag hade jag en ledig dag och den har spänderats med min kära syster yster som jag tråkigt nog träffar rätt sällan. men de ska vi försöka ändra på :)
Fick i alla fall reda på massa roligt och positiva nyheter :D Så nu går jag runt och är bubbligt glad!

Det finns mycket att vara glad för och dagar som i dag känns det verkligen som jag kan leva ut de och visa hur glad jag är för saker som händer och går åt rätt håll :)

Tisdag16 agusti

Igår var en jobbig dag då jag fick lämna karln i Linköping och bege mig hem för att jobba..
Kommer vara segt nu i början men tror de kmmer gå bättre och bättre när vi båda kommer igång och pluggar.

Efter jobbet i dag kom jag hem, tog det lugnt och fixade lite.. Sen ringde det på dörren och en kvinna stod utanför med blommor till mig ?!
Visade sig att min Markus har skickat blommor med bud och skrivit en fin liten lapp inne vid blommorna. Kände mig riktigt fjollig och rörd när jag öppnade och läste. Han vet verkligen hur han ska göra mig glad under dagar då jag tycker att de är lite tungt och jobbigt. Helt underbart !

Se så fina rosor
 

Massa kärlek till min underbara pojkvän<3

Ångest och Gladje som sitter ihop ?

Första lasset är ner kört och i morgon åker vi ner med det lilla som är kvar... Just nu har jag en lugn hemma kväll för mig skälv, då jag egentligen borde vika ner de sista skjortorna i väskan och börja packa mitt eget inför helgen. Men har en klump i magen och lite ångest då jag börjat insett att de är nu det händer.

En helg går väldigt snabbt.. men jag jobbar kväll på måndag så kommer inte behöva åka hem förrän runt 10 på förmiddagen då. Men när väl måndag morgonen kommer så är det dax att ge sig av hem för min del och sätta igång med vardagen och karln min stannar kvar och börjar sitt liv som student.
Kommer bli väldigt tomt här hemma och vi kommer inte alls att kunna ses lika ofta. Usch !

Men men, nu ska vi vara positiva! Det kommer funka även fast jag är nojig och känner att det kommer vara lite segt nu i början..


Förövrigt så börjar jag bli "frisk" från min förkylning.. eller i alla fall bättre :) en fördel... som sagt långledig helg sen är det bara på och jobba igen. Heja heja!

Ne nu tar jag tag i min packning och lägger mig och väntar på Markus så jag kan njuta av sällskapet :)

Puss på magont!


RSS 2.0