,


Happy days

studiedagar både torsdag och fredag den här veckan så har haft lång helg, mycket uppskattat !

ledigheten firades med utgång på onsdagen, hade en väldigt rolig kväll :) torsdagen blev lugnare då vi tog tjejkväll i hällabrottet. riktigt trevlig kväll som bjöd på skratt, bakelser och trevligheter.

resten av helgen har bara varit lugn och spänderats på ett mycket bra sätt. Jag har dessutom varit duktig för när jag blev själv för en stund så tog jag och städade, diskade och fixade en massa. passade på att ta en långprommenad och kollade runt lite också. för att sedan när jag kom tillbaka ställa mig och fixa lite mat :) känns riktigt bra att vara lite extra duktig och hjälpsam :)
så efter en hel helg var de bara att ta sig upp vid kvar över 5 för att bege sig hemmåt och örebro för att börja jobba vid 8. lite väl segt och had mycket gärna legat kvar och sovit i morse och bara njutit.. men icke.

Är läskigt trött nu och ska när som helst krypa ner i sängen och få lite behövlig sömn..
Puss på fler bra helger !



ett försök,

frisk ?

Helgen har faktiskt varit riktigt bra. träffa syster och kul folk i fredags :) saknad var hon allt !
men kvällen slutade riktigt bra och kunde nog inte blivit mycket bättre. Helgen har annars varit ovanligt bra. har tagit de lugnt, myst och fixat här hemma :) Puss på de !

där emot håller förskylningen i sig men har sluppigt febern nu. hoppas verkligen den går över snart för orkar inte med de här längre och kommer få dålgit samvete om jag nu smittat någon..


just lagom underbart..

blev att stanna hemma från skolan i går då jag vaknade och knappt tog mig ur sängen och inte kunde prata. men kändes ändå rätt bra på eftermiddagen.
men så enkelt kan de så klart inte vara ...
för i natt vaknade jag av feberfrossa och kramper.  så blev hemma i dag med, men blir att vara liggandes hela dagen för det funkar inte att sitta upp för då strejkar mitt huvud. hoppas bara att de går över snart och skiten försvinner. febern har gått ner i alla fall men orkar nära på ingenting.




just my luck

de sista jag kunde tänka mig..

bara så där, så kan allt vändas upp och ner..

finns inte mycket att göra, håller alla tummar jag kan och hoppas på de bästa!


090909

Tur eller Oturs dag ?







kluven

och efter 3 veckor är de till slut det här som har hänt


RSS 2.0